Autobedrijf Van Muijlwijk B.V.

Bekijk hier alle originele accessoires

De Kia Rio is standaard al rijk uitgerust. Wilt u hem geheel naar eigen smaak voorzien van allerlei accessoires, dan bent u hier aan het juiste adres. Kies hier uw accessoires en bestel ze via uw Kia-dealer of via de Kia-webshop.

 Kia webshop Brochure aanvragen Accessoire prijslijst downloaden Leaflet aanvragen

Bent u opzoek naar accessoires voor het vorige model Kia Rio bekijk ze dan hier

 • Actie
  • Alle styling accessoires
   • +

    Design sierlijsten piano zwart met zilver inleg

    Geef uw Rio met deze design sierlijsten in piano zwart een eigen gezicht. Deze design sierlijsten met zilver inleg maken uw Rio even uniek als u bent. U kunt opvallende ontwerpdetails en kleuraccent toevoegen aan de zijkant van uw Rio. Deze design sierlijsten in piano zwart met een verfraaien het uiterlijk van uw Rio en zijn een lust voor het oog.

    Speciale actie prijs Van € 399,- Voor € 359,- incl. BTW en montage.

    Actie periode 28-11-2017 t/m 31-12-2017

    Prijs

    € 359,00 incl. montage.

    Onderdeelnummer

    ZKYB990625455

   • +

    Design sierlijsten piano zwart met rood inleg

    Geef uw Rio met deze design sierlijsten in piano zwart een eigen gezicht. Deze design sierlijsten met rood inleg maken uw Rio even uniek als u bent. U kunt opvallende ontwerpdetails en kleuraccent toevoegen aan de zijkant van uw Rio. Deze sierlijsten in piano zwart met een rood inleg verfraaien het uiterlijk van Rio en zijn een lust voor het oog.

    Speciale actie prijs Van € 399,- Voor € 359,- incl. BTW en montage.

    Actie periode 28-11-2017 t/m 31-12-2017

    Prijs

    € 359,00 incl. montage.

    Onderdeelnummer

    ZKYB990625450

 • Accessoire Pakketten
  • Accessoire Pakketten
   • +

    All Seasons Pack

    Voor deze Accessoire Pakketten geldt dat u 20% korting heeft op de adviesprijs incl. BTW en montage. All Seasons Pack bestaat uit: Rubberen mattenset vierdelig Pasvormhoes tegen zon en sneeuw Anti-slipbak

    Prijs

    Van € 197,- Voor 158,-

    Onderdeelnummer

    ALLSEAPACKRIOYB

   • +

    Protection Pack

    Voor deze Accessoire Pakketten geldt dat u 20% korting heeft op de adviesprijs incl. BTW en montage. Protection Pack bestaat uit: stootlijstenset vierdelig zwart, Dorpel beschermingsfolie zwart en een Achterbumper beschermingsfolie zwart

    Prijs

    Van € 296,- Voor 237,-

    Onderdeelnummer

    PROPACKRIOYB

   • +

    Design Pack 1 zilver / rood. Prijs: van € 509,- voor € 407,-

    Deze Design Pack 1 maakt uw Rio even uniek als u bent. Nu kunt u uw eigen stijl laten zien op de weg. U kunt opvallende ontwerpdetails en kleuraccenten aan uw Rio toevoegen. Hieronder vallen de Design sierlijstenset vierdelig met rood of zilver inleg en achterkleplijst in het rood, zilver en zwart. Al deze producten worden aangeboden in een Accessoire Design Pack 1 en geldt dat u 20% korting heeft op de adviesprijs incl. BTW en montage.

    Prijs

    inleg zilver/ achterkleplijst zilver
    inleg rood/ achterkleplijst rood
    Inleg zilver /achterkleplijst zwart
    inleg rood /achterkleplijst zwart

    Onderdeelnummer

    DESPACK1RIOZZ
    DESPACK1RIORR
    DESPACK1RIOZZW
    DESPACK1RIORZW

   • +

    Design Pack 2 rood

    Deze Body styling kit maakt uw Rio even uniek als u bent. Nu kunt u uw eigen stijl laten zien op de weg. U kunt opvallende ontwerpdetails en kleuraccenten aan uw Rio toevoegen. Hieronder vallen side skirts, de spiegelkap en achterkleplijst Al deze producten worden aangeboden in een Accessoire Design Pack 2 en geldt dat u 20% korting heeft op de adviesprijs incl. BTW en montage. Voor de modellen First Edition, DynamicLine, ExecutiveLine.

    Prijs

    Van € 624,- Voor 499,-

    Onderdeelnummer

    H8300ADE00RD

   • +

    Design Pack 2 zwart

    Deze Body styling kit maakt uw Rio even uniek als u bent. Nu kunt u uw eigen stijl laten zien op de weg. U kunt opvallende ontwerpdetails en kleuraccenten aan uw Rio toevoegen. Hieronder vallen side skirts, de spiegelkap en achterkleplijst.  Al deze producten worden aangeboden in een Accessoire Design Pack 2 en geldt dat u 20% korting heeft op de adviesprijs incl. BTW en montage. Voor de modellen First Edition, DynamicLine, ExecutiveLine.

    Prijs

    Van € 624,- Voor 499,-

    Onderdeelnummer

    H8300ADE00BL

   • +

    Design Pack 2 zilver

    Deze Body styling kit maakt uw Rio even uniek als u bent. Nu kunt u uw eigen stijl laten zien op de weg. U kunt opvallende ontwerpdetails en kleuraccenten aan uw Rio toevoegen. Hieronder vallen side skirts, de spiegelkap en achterkleplijst.  Al deze producten worden aangeboden in een Accessoire Design Pack 2 en geldt dat u 20% korting heeft op de adviesprijs incl. BTW en montage. Voor de modellen First Edition, DynamicLine, ExecutiveLine.

    Prijs

    Van € 624,- Voor 499,-

    Onderdeelnummer

    H8300ADE00SL

 • Comfort
  • Alle comfort accessoires
   • +

    Lederen bekleding

    Voor extra luxe hebben wij voor uw Kia Rio een lederen interieur laten ontwerpen. Bij dit interieur worden de de deurpanelen niet mee gestoffeerd. U kunt kiezen uit diverse kleuren of een combinatie van kleuren. Vraag uw dealer voor nadere informatie.

    Prijs

    € 1.230,00 Half lederen bekleding
    € 1.599,00 Volledig lederen bekleding
    € 319,00 Stoelverwarming compleet in combinatie met leder

    Onderdeelnummer

    ZKYB99HLEDER
    ZKYB99VOLLEDER
    ZK600STVERWCPL

   • +

    Middenarmsteun met opbergvak

    Voor een nog beter comfort is deze middenarmsteun leverbaar.

    Prijs

    € 307,00 incl. montage.

    Onderdeelnummer

    H8161ADE00

   • +

    SeatWear interieurset zwart / rood

    Voor een extra gevoel van luxe hebben wij voor uw Kia Rio een interieur laten ontwerpen. Dit interieur bestaat uit Microfiber op rug- en zitgedeelte. De andere delen zijn voorzien van zwart kunstleder en de bies op rug- en hoofdsteun is van rood kunstleder. Vraag uw dealer voor meer informatie.

    Prijs

    € 719,-

    Onderdeelnummer

    ZKYB99SWIZWRD

   • +

    SeatWear interieur zwart / wit

    Voor een extra gevoel van luxe hebben wij voor uw Kia Rio een interieur laten ontwerpen. Dit interieur bestaat uit Microfiber op rug- en zitgedeelte. De andere delen zijn voorzien van zwart kunstleder en de bies op rug- en hoofdsteun is van wit kunstleder. Vraag uw dealer voor meer informatie.

    Prijs

    € 719,-

    Onderdeelnummer

    ZKYB99SWIZWW

   • +

    SeatWear interieur zwart / antraciet

    Voor een extra gevoel van luxe hebben wij voor uw Kia Rio een interieur laten ontwerpen. Dit interieur bestaat uit Microfiber op rug- en zitgedeelte. De andere delen zijn voorzien van zwart kunstleder en de bies op rug- en hoofdsteun is van antaciet kunstleder. Vraag uw dealer voor meer informatie.

    Prijs

    € 719,-

    Onderdeelnummer

    ZKYB99SWIZWAN

   • +

    SeatWear interieur zwart met rode of witte inserts

    Voor een extra gevoel van luxe hebben wij voor uw Kia Rio een interieur laten ontwerpen. Dit interieur bestaat uit Microfiber op rug- en zitgedeelte. De andere delen zijn voorzien van zwart kunstleder en rode inerts. Vraag uw dealer voor meer informatie.

    Prijs

    € 719,- Met rode inserts
    € 719,- Met witte Inserts

    Onderdeelnummer

    ZKYB99SWZWRINS
    ZKYB99SWZWWINS

   • +

    Middenarmsteun met opbergvak passend bij SeatWear

    Voor een nog beter comfort is deze middenarmsteun leverbaar met opbergvak en is passend bij de SeatWear interieur set. Prijs inclusief montage.

    Prijs

    € 259,00 Zwart met rode doorstiksel
    € 259,00 Zwart met antraciet doorstiksel
    € 259,00 Zwart met witte doorstiksel

    Onderdeelnummer

    ZKYB99MARSTRD
    ZKYB99MARSTAN
    ZKYB99MARSTW

   • +

    TomTom portable navigatie plus A-stijl steun incl. montage

    Deze kit bestaat uit een TomTom portable navigatie + A-stijl steun, u kunt deze TomTom kit bestellen in drie verschillende uitvoeringen. Alle kits worden geleverd met lifetime maps, ieder kwartaal een nieuwe kaart.

    Prijs

    € 290,00 TomTom Start 42M

    Onderdeelnummer

    AK10150

   • +

    Kenwood KTC 500 DAB+ systeem

    Met deze stijlvolle DAB-receiver van Kenwood maak je van je normale autoradio een DAB-radio. Zo geniet je van je favoriete radiozenders in kraakheldere kwaliteit. De KTC-500DAB is eenvoudig aan te sluiten op elke autoradio via de meegeleverde AUX-kabel. Daarnaast ondersteunt deze receiver ook Bluetooth waardoor je draadloos muziek kan luisteren en handsfree bellen.

    Prijs

    € 220,00 Plug & Play

    Onderdeelnummer

    ZK600KTC500DAB

   • +

    Kenwood dashcam

    Deze compact dashboardcamera met een Full HD video-opname om tijdens uw traject een gebeurtenis of incident op de baan te registreren. De HDR technologie garandeert scherpe beelden bij verschillende lichtintensiteiten zonder kwaliteitsverlies. De gyrosensor detecteert automatisch een gebeurtenis en bij impact worden de beelden automatisch beveiligd opgeslagen op de 8 GB SD-kaart zodat ze niet meer verloren gaan en ze later kunnen bekeken worden. Een extra veiligheid-functie (ADAS) waarschuwt de bestuurder bij een mogelijke frontale aanrijding of bij het ongemerkt verlaten van uw rijvak. Een pluspunt voor uw veiligheid!

    Prijs

    € 229,00 Plug & Play

    Onderdeelnummer

    ZK60099DRV410ZW

   • +

    Dashcam

    Met deze dashcam bent u in het bezit van een betrouwbare ooggetuige, u als rijder staat sterker bij een ongeval, verkeersagressie of parkeerschade en u ontloopt hierdoor onterechte schadeclaims. Deze dashcam wordt geleverd incl. 16GB Micro SD card, een LED-lampje geeft aan of de dashcam filmt en de opnamen zijn eenvoudig over te zetten naar uw computer. Deze dashcam heeft geen GPS functie.

    Prijs

    € 289,00 incl. montage

    Onderdeelnummer

    1192850

   • +

    iPad houder

    Deze iPad houder heel eenvoudig te monteren aan de hoofdsteun zodat uw kinderen kunnen genieten van een spelletje of een speelfilm die u via de iPad afspeelt.

    Prijs

    149,00

    Onderdeelnummer

    66582ADE01

   • +

    Draadloos oplaadsysteem voor smartphones.

    Deze Qi Wireless Charging Pad wordt volledig geïntegreerd in het dashboard van uw Kia Rio. Montage dient dan ook door uw Kia dealer dienen te worden uitgevoerd. 

    Niet elke smartphone past in de Qi Wireless Charging Pad. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw Kia dealer.

    Prijs

    € 150,00 incl. montage.

    Onderdeelnummer

    ZK99INSKISEQI

   • +

    Pasvormhoes tegen sneeuw en zon

    Deze pasvormhoes voorkomt dat tijdens de winter voor- en zijruiten bevriezen en als het heeft gesneeuwd, is de sneeuw gemakkelijk er van af te halen.In de zomer maanden is deze pasvormhoes goed te gebruiken tegen de zon

    Prijs

    € 69,00

    Onderdeelnummer

    H8723ADE00

   • +

    Ophanghaakje

    Met dit ophanghaakje kunt u een tasje of iets dergelijks aan ophangen.

    Prijs

    € 18,- incl montage.

    Onderdeelnummer

    66743ADE00

   • +

    Kledinghanger

    Deze afneembare kledinghanger is heel eenvoudig te monteren aan de hoofdsteun in uw Kia en is ook makkelijk mee te nemen naar uw verblijf adres.

    Prijs

    € 66,00

    Onderdeelnummer

    66770ADE10

   • +

    Parkeersensoren voorzijde

    Vooruitrijbeveiliging geeft de bestuurder bij het naderen van een obstakel een geluidssignaal. In en uit schakelbaar via schakelaar op dashboard of via het snelheid signaal. Detectie vanaf 1,5 meter tot op 30 cm (continu stop signaal) Dit set bestaat uit 2 parkeersensoren die speciaal geprogrammeerd zijn voor de Rio en worden in het zwart geleverd en zijn eventueel overspuitbaar. Vraag uw Kia-dealer naar de mogelijkheden.

    Prijs

    349,00 incl. montage

    Onderdeelnummer

    ZKYB99C0292F

   • +

    Parkeersensoren achterzijde

    Achterruitrijbeveiliging geeft de bestuurder bij het naderen van een obstakel een geluidssignaal, deze wordt in werking gezet via de achteruitrij verlichting. Detectie vanaf 1,5 meter tot op 30 cm (continu stop signaal) Dit achterset bestaat uit 4 parkeersensoren, en worden in het zwart geleverd en zijn eventueel overspuitbaar. Vraag uw Kia-dealer naar de mogelijkheden.

     

    Prijs

    409,00 Achterzijde incl. montage

    Onderdeelnummer

    ZK60099C0394R

   • +

    Kabelset automatich inklapbare buitenspiegels

    Met deze kabelset kunt u de elektrische buitenspiegels automatisch inklapbaar maken, dit is alleen mogelijk vanaf model First edition, DynamicLine en  ExecutiveLine pakket.

    Prijs

    € 155,00 incl. montage

    Onderdeelnummer

    H8675ADB00

   • +

    Car Window Cleaner All Season

    Goed zicht is een heel relevant als het gaat om veiligheid, en wel in alle seizoenen. Of het nu gaat om ijskrabben, sneeuwschuiven, vuil verwijderen en vocht/regen van de ruit trekken, het kan allemaal met deze Car Window Cleaner - All Season! Door de innovatieve uitschuifbare steel (tot max. 130cm) en draaibare blad heeft een groot bereik maar kan het tevens heel compact in de auto opgeborgen worden.

    Prijs

    € 14,99

    Onderdeelnummer

    445170

 • Transport
  • Alle transport accessoires
   • +

    Trekhaak met vaste kogel + 7 polige kabelset

    Met deze trekhaak kunt u uw Rio ook gebruiken voor het trekken van een aanhangwagen of het vervoeren van fietsen met behulp van een Bosal of een Thule fietsendrager. De kogeldruk is 75 kg. Voor de Rio met achter parkeersensors die geleverd worden door de fabriek,  is  geen mogelijkheid tot het uitschakelen van deze parkeersensoren  via een schakelaar op het dashboard.

    Prijs

    € 624,00 Incl. montage
    7 polige kabelset

    Onderdeelnummer

    ZKYB99633300
    H8620ADE00CP

   • +

    Trekhaak met vaste kogel + 13 polige kabelset

    Met deze trekhaak kunt u uw Rio ook gebruiken voor het trekken van een aanhangwagen of het vervoeren van fietsen met behulp van een Bosal of een Thule fietsendrager. De kogeldruk is 75 kg. Voor de Rio met achter parkeersensors die geleverd worden door de fabriek,  is  geen mogelijkheid tot het uitschakelen van deze parkeersensoren  via een schakelaar op het dashboard.

    Prijs

    € 644,00 Incl. montage
    13 polige kabelset

    Onderdeelnummer

    ZKYB99633300
    H8621ADE00CP

   • +

    Trekhaak met afneembare kogel + 7 polige kabelset

    Met deze trekhaak kunt u uw Rio ook gebruiken voor het trekken van een aanhangwagen of het vervoeren van fietsen met behulp van een Bosal of een Thule fietsendrager. De kogeldruk is 70 kg. Voor de Rio met achter parkeersensors die geleverd worden door de fabriek,  is  geen mogelijkheid tot het uitschakelen van deze parkeersensoren  via een schakelaar op het dashboard.

    Prijs

    € 879,00 Incl. montage
    7 polige kabelset

    Onderdeelnummer

    H8281ADE00
    H8620ADE00CP

   • +

    Trekhaak met afneembare kogel + 13 polige kabelset

    Met deze trekhaak kunt u uw Rio ook gebruiken voor het trekken van een kleine aanhangwagen of het vervoeren van 2 fietsen met behulp van een Bosal of een Thule fietsendrager De kogeldruk is 70 kg. Voor de Rio met achter parkeersensors die geleverd worden door de fabriek,  is  geen mogelijkheid tot het uitschakelen van deze parkeersensoren  via een schakelaar op het dashboard.

    Prijs

    € 899,- incl. montage
    13 polige kabelset

    Onderdeelnummer

    H8281ADE00
    H8621ADE00CP

   • +

    Verloopstekker

    Voor een passende aansluiting.
    Jaeger > West/Muticom.

    Prijs

    € 40,00

    Onderdeelnummer

    ZK60099SP122ZZ

   • +

    Verloopstekker 13 polig > 7 polig Jaeger

    Voor een passende aansluiting.

    Prijs

    € 22,00

    Onderdeelnummer

    E919999137

   • +

    Bosal Tourer opvouwbare fietsendrager voor twee (elektrische) fietsen

    Bosal Tourer opvouwbare fietsendrager voor alle (elektrische) fietsen en bandenmaten. Beschikbaar met 7- en 13-polige stekker. Past opgevouwen in de kofferbak. Geschikt voor bijna alle trekhaken. Inclusief opbergtas en diefstal beveiliging. Maximaal 60 kg. Vraag uw Kia dealer voor meer informatie.

    Prijs

    € 339,-

    Onderdeelnummer

    ZK60099070531

   • +

    Bosal Traveller II opvouwbare fietsendrager voor twee (elektrische) fietsen

    Opvouwbare Fietsendrager Traveller II voor alle (elektrische) fietsen en bandenmaten. Beschikbaar met 7- en 13-polige stekker. Past opgevouwen in de kofferbak. Geschikt voor bijna alle trekhaken. Inclusief opbergtas en diefstal beveiliging. Maximaal 60 kg. Vraag uw Kia dealer voor meer informatie.

    Prijs

    € 399,-

    Onderdeelnummer

    ZK60099070532

   • +

    Thule fietsendrager Euroride 2 voor twee fietsen

    Deze Thule Euroride 2 fietsendrager heeft eem laadvermogen 36 kg en bied plaats aan twee fietsen en is gemakkelijk te bevestigen op de trekhaak.

    Prijs

    € 325,00 Thule Euroride II fietsendrager

    Onderdeelnummer

    T941005

   • +

    Oprijgoot

    Deze oprijgoot is gemakkelijk vast te klikken aan de wielgoot van de Bosal fietsendrager Compact. Hierdoor kunt u gemakkelijk uw zware E-Bike op de fietsendrager rijden en monteren.

    Prijs

    € 30,00 Oprijgoot Tourer
    € 37,00 Oprijgoot Traveller II

    Onderdeelnummer

    ZK60099070213
    ZK60099070219

   • +

    Dakdragers aluminium

    Deze veelzijdige dakdragers voldoen aan alle keuringseisen. Op deze dakdragers zijn diverse transport accessoires te monteren zoals een vouwkoffer of fietsendrager en een skidragers.

    Prijs

    € 299,00

    Onderdeelnummer

    ZKYB99K1053S25W

   • +

    Kia skidragers

    Kia skidragers 400 voor vier paar ski's of twee snowboards.

    Prijs

    € 154,00

    Onderdeelnummer

    66701ADE10

   • +

    Thule fietsdrager Free Ride 532 voor één fiets

    Deze Thule free Ride 532 fietsendrager heeft een laadvermogen van 17 kg en bied plaats aan één fiets en is gemakkelijk te bevestigen op de dwarsdragers van de Rio.

    Prijs

    € 62,00

    Onderdeelnummer

    T532000

   • +

    Thule fietsdrager Pro Ride 598

    Deze Thule Pro Ride 598 fietsendrager heeft een laadvermogen van 20 kg en bied plaats aan één fiets en is gemakkelijk te bevestigen op de dakdragers van de Rio.

    Prijs

    € 122,00

    Onderdeelnummer

    T598001

   • +

    Thule Ranger 90 opvouwbare dakkoffer

    De Thule Ranger heeft alle voordelen van de opvouwbare dakkoffer, maar behoeft niet de bergruimte die vereist is voor traditionele koffers. De maat van de opvouwbare dakkoffer 110 x 80 x 40 cm (LxBxH)

    Prijs

    € 299,00

    Onderdeelnummer

    55730SBA10

   • +

    StayHold Super Pack , De Koffer Organiser

    Stayhold is een handige manier om losliggende spullen in de kofferbak vaste te zetten. De Stayhold komt in verschillende maten en is voorzien van klittenband. Op deze manier kun je de Stayhold stevig bevestigen aan het tapijt in de kofferbak. Zo kan je allerlei voorwerpen, waarvan je liever niet hebt dat ze door de achterbak gaan rollen of schuiven tijdens de reis. Na gebruik is de Stayhold gemakkelijk los te maken door aan het handvat te trekken. De Stayhold Super Pack bestaat uit: 1x Stayhold Classic, 2x Stayhold Mini, 2x Utility Strap en 2 Quick Strap.

    Prijs

    € 25,00

    Onderdeelnummer

    SHB002

 • Styling
  • Alle styling accessoires
   • +

    Achterkleplijst

    Voorzie uw achterklep van een exclusieve uitstraling met deze achterkleplijst, leverbaar in de kleur rood, piano zwart en zilver.

    Prijzen zijn inclusief montage.

    Prijs

    € 110,00 Rood
    € 110,00 Piano zwart
    € 110,00 Zilver

    Onderdeelnummer

    H8491ADE00RD
    H8491ADE00BL
    H8491ADE00SL

   • +

    Spiegelkappen

    Verfraai uw Rio met deze spiegelkappen leverbaar in de kleur rood, piano zwart of zilver.Voor de modellen First Edition, DynamicLine, ExecutiveLine.   

    Prijzen zijn inclusief montage.

    Prijs

    € 170,- Rood
    € 170,- Piano zwart
    € 170,- zilver

    Onderdeelnummer

    H8431ADE00RD
    H8431ADE00BL
    H8431ADE00SL

   • +

    Side skirtset

    Geef uw Rio een sportieve uitstraling met deze speciaal ontwikkelde Side skirts. leverbaar in de kleur rood, piano zwart en zilver.

    Prijzen zijn inclusief montage.

    Prijs

    € 344,00 Rood
    € 344,00 Piano zwart
    € 344,00 Zilver

    Onderdeelnummer

    H8420ADE00RD
    H8420ADE00BL
    H8420ADE00SL

   • +

    Sport striping zwart

    Geef uw Rio een sportiever uiterlijk met deze sport striping.

    Prijs

    € 254,00 incl. montage.

    Onderdeelnummer

    H8200ADE00BL

   • +

    Sport striping buitenspiegel zwart

    Geef uw Rio een sportiever uiterlijk met deze sport striping.

    Prijs

    € 70,00 incl. montage.

    Onderdeelnummer

    H8430ADE00BL

   • +

    Sport striping wit

    Geef uw Rio een sportiever uiterlijk met deze sport striping. Leverbaar in de kleur zwart en wit

    Prijs

    € 254,00 incl. montage.

    Onderdeelnummer

    H8200ADE00WH

   • +

    Sport striping buitenspiegel wit

    Geef uw Rio een sportiever uiterlijk met deze sport striping.

    Prijs

    € 70,00 incl. montage.

    Onderdeelnummer

    H8430ADE00WH

   • +

    Instaplijstenset aluminium tweedelig met Rio logo

    Deze tweedelige instaplijstenset zijn een lust voor het oog en geven uw Rio een extra stoer uiterlijk.

    Prijs

    € 89,00 incl. montage.

    Onderdeelnummer

    H8450ADE00AL

   • +

    Uitlaatsierstuk ovaal

    Dit ovalen uitlaatsierstuk is een lust voor het oog en geven uw Rio een nog sportiever uiterlijk.

    Prijs

    € 85,00 incl. montage.

    Onderdeelnummer

    ZKYB993525934

   • +

    Design sierlijsten piano zwart met zilver inleg

    Geef uw Rio met deze design sierlijsten in piano zwart een eigen gezicht. Deze design sierlijsten met zilver inleg maken uw Rio even uniek als u bent. U kunt opvallende ontwerpdetails en kleuraccent toevoegen aan de zijkant van uw Rio. Deze design sierlijsten in piano zwart met een verfraaien het uiterlijk van uw Rio en zijn een lust voor het oog.

    Prijs

    € 359,00 incl. montage.

    Onderdeelnummer

    ZKYB990625455

   • +

    Design sierlijsten piano zwart met rood inleg

    Geef uw Rio met deze design sierlijsten in piano zwart een eigen gezicht. Deze design sierlijsten met rood inleg maken uw Rio even uniek als u bent. U kunt opvallende ontwerpdetails en kleuraccent toevoegen aan de zijkant van uw Rio. Deze sierlijsten in piano zwart met een rood inleg verfraaien het uiterlijk van Rio en zijn een lust voor het oog.

    Prijs

    € 359,00 incl. montage.

    Onderdeelnummer

    ZKYB990625450

   • +

    Witte LED-verlichting voetruimte voorzijde

    Maak uw Kia Rio nog sportiever met een deze exclusieve klassieke witte LED-verlichting voor in de voetruimte aan de voorzijde. Prijs is incl. montage.

    Prijs

    € 154,00 Witte LED verlichting

    Onderdeelnummer

    66650ADE20W

   • +

    Witte LED-verlichting voetruimte achterzijde

    Maak uw Kia Rio nog sportiever met een deze exclusieve klassieke witte LED-verlichting voor in de voetruimte aan de achterzijde. Prijs is incl. montage.

    Prijs

    € 157,00 Witte LED verlichting

    Onderdeelnummer

    66650ADE30W

   • +

    Rode LED-verlichting voetruimte voorzijde

    Maak uw Kia Rio nog sportiever met een deze exclusieve modieuze rode LED-verlichting voor in de voetruimte aan de voorzijde. Prijs is incl. montage.

    Prijs

    € 154,00 Rode LED verlichting

    Onderdeelnummer

    66650ADE20

   • +

    Witte LED-verlichting voetruimte achterzijde

    Maak uw Kia Rio nog sportiever met een deze exclusieve modieuze rode LED-verlichting voor in de voetruimte aan de achterzijde. Prijs is incl. montage.

    Prijs

    € 157,00 Witte LED verlichting

    Onderdeelnummer

    66650ADE30

   • +

    Witte LED in- en uitstapverlichting

    Deze witte LED in- en uitstapverlichting maakt uw Kia Rio nog sportiever, deze accessoire is te monteren op alle Rio modellen met een auto up/down raam passagier functie.

    Prijs

    € 173,- incl. montage

    Onderdeelnummer

    66651ADE00

 • Protection
  • Alle transport accessoires
   • +

    Standaard mattenset vierdelig

    Standaard mattenset.

    Prijs

    € 49,00

    Onderdeelnummer

    H8141ADE00

   • +

    Velours mattenset vierdelig

    Deze velours matset geeft uw interieur een nog luxere uitstraling.

    Prijs

    € 69,00

    Onderdeelnummer

    H8143ADE00

   • +

    Rubberen mattenset vierdelig met grijs Rio logo

    Deze rubberen vloermatten met een grijs logo beschermen uw interieur tegen vuil en water, ook onder extreme omstandigheden.

    Prijs

    € 69,00

    Onderdeelnummer

    H8131ADE00GR

   • +

    Rubberen mattenset vierdelig met rood Rio logo

    Deze rubberen vloermatten met een rood logo beschermen uw interieur tegen vuil en water, ook onder extreme omstandigheden.

    Prijs

    € 69,00

    Onderdeelnummer

    H8131ADE00RE

   • +

    Anti-slipmat omkeerbaar met in- hoogte verstelbare laadvloer

    Deze anti-slipmat voorkomt dat de bagage gaat schuiven.

    Prijs

    € 59,00

    Onderdeelnummer

    H8120ADE10

   • +

    Anti-slipmat omkeerbaar zonder in- hoogte verstelbare laadvloer

    Deze anti-slipmat voorkomt dat de bagage gaat schuiven.

    Prijs

    € 55,00

    Onderdeelnummer

    H8120ADE00

   • +

    Anti-slipbak

    Deze anti-slipbak houdt u uw bagageruimte droog en netjes.

    Prijs

    € 59,00 Anti-slipbak met in- hoogte verstelbare laadvloer
    € 59,00 Anti-slipbak zonder in- hoogte verstelbare laadvloer

    Onderdeelnummer

    H8122ADE00
    H8122ADE10

   • +

    Bagagenet

    Dit bagagenet voorkomt dat losse items bij krachtig remmen door de auto geslingerd worden. 

    Prijs

    € 49,00

    Onderdeelnummer

    85720C8100WK

   • +

    Stootlijstenset vierdelig

    Bescherm uw portieren met deze speciaal ontworpen stootlijstenset deze is leverbaar in het zwart.

    Prijs

    € 172,00 incl. montage.

    Onderdeelnummer

    1Y271SBA00

   • +

    Spatlappenset achter

    De spatlappenset voorkomt beschadigingen aan uw carrosserie door bijvoorbeeld steenslag.

    Prijs

    € 50,00 incl. montage.

    Onderdeelnummer

    H8F46AK200

   • +

    Spatlappenset voor

    De spatlappenset voorkomt beschadigingen aan uw carrosserie door bijvoorbeeld steenslag.

    Prijs

    € 50,00 incl. montage.

    Onderdeelnummer

    H8F46AK000

   • +

    Handgreep beschermfolie

    Deze beschermfolie voorkomt  krassen op uw autolak achter de handgrepen.

    Prijs

    € 53,00 incl. montage.

    Onderdeelnummer

    66272ADE00

   • +

    Dorpel beschermfolie zwart

    Deze beschermfolie voorkomt  krassen op uw autolak van de instapdorpel.

    Prijs

    € 65,00 incl. montage.

    Onderdeelnummer

    1Y451ADE00BL

   • +

    Dorpel beschermfolie transparant

    Deze beschermfolie voorkomt  krassen op uw autolak van de instapdorpel.

    Prijs

    € 65,00 incl. montage.

    Onderdeelnummer

    1Y451ADE00TR

   • +

    Achterbumper folie zwart

    Bescherm uw Kia Rio achterbumper met deze speciaal ontwikkelde folie tegen beschadigingen en krassen.

    Prijs

    € 59,00 incl. montage.

    Onderdeelnummer

    H8272ADE00BL

   • +

    Achterbumper folie transparant

    Bescherm uw Kia Rio achterbumper met deze speciaal ontwikkelde folie tegen beschadigingen en krassen.

    Prijs

    € 59,00 incl. montage.

    Onderdeelnummer

    H8272ADE00TR

 • Wheels
  • Lichtmetalen-velgenset met band
   • +

    Lichtmetalen velgenset Miryang 15 inch

    Deze 15 inch lichtmetalen Miryang velgen geven het sportieve uiterlijk van uw Rio een extra dynamisch accent. Deze velgenset worden zonder banden geleverd.

    Prijs

    € 599,00 incl. montage.

    Onderdeelnummer

    ZKYB99MGZG15I (4x)

   • +

    Lichtmetalen velgenset Iksan 15 en 16 inch

    Deze 15 en 16 inch lichtmetalen Iksan velgen geven het sportieve uiterlijk van uw Rio een extra dynamisch accent. Deze velgenset worden zonder banden geleverd.

    Prijs

    € 749,00 incl. montage. 15 inch
    € 849,00 incl. montage. 16 inch

    Onderdeelnummer

    H8F40AK000 (4x)
    H8F40AK100 (4x)

   • +

    Lichtmetalen velgenset Ansan 17 inch

    Deze lichtmetalen velgen geven het sportieve uiterlijk van uw Rio een extra dynamisch accent. Deze velgenset worden zonder banden in een set van 4 geleverd.

    Prijs

    € 1149,00 incl. montage

    Onderdeelnummer

    H8F40AK200 (4x)

   • +

    Lichtmetalen velgenset Osan 17 inch antraciet gepolijst

    Deze 17 inch Osan lichtmetalen velgen geven het sportieve uiterlijk van uw Rio een extra dynamisch accent. Deze velgenset worden in een set van 4 geleverd inclusief banden 205-45R17

    Prijs

    € 1349,- incl.montage

    Onderdeelnummer

    ZKYBOSAN17IB (4x)

   • +

    Lichtmetalen velgenset Osan 17 inch zwart gepolijst

    Deze 17 inch Osan lichtmetalen velgen geven het sportieve uiterlijk van uw Rio een extra dynamisch accent. Deze velgenset worden in een set van 4 geleverd inclusief banden 205-45R17

    Prijs

    € 1349,- incl. montage

    Onderdeelnummer

    ZKYBOSZG17IB (4x)

   • +

    Wielsloten

    Beveilig uw Kia Lichtmetalen velgen met deze speciaal voor Kia gemaakte wielsloten

    Prijs

    € 59,00 middel

    Onderdeelnummer

    66490ADE50

   • +

    Thuiskomer + krikset en band

    Thuiskomer bestaat uit: velg + krikset en band 

    Prijs

    € 249,-

    Onderdeelnummer

    H8H40AK950TSW & H8F40AK910
    12580R15TCST17

 • Winterset
  • Lichtmetalen-velgenset met band
   • +

    Set van 4 stalen 15 inch velgen met Hankook winterbanden

    Winterset wordt incl. wieldoppen en wielmoeren geleverd.

    Prijs

    € 579,00

    Onderdeelnummer

    ZKYBWSST15IH (4x)

   • +

    Set van 4 lichtmetalen velgen 15 inch met Yokohama winterbanden

    Winterset.

    Prijs

    € 879,00

    Onderdeelnummer

    H8F40AK000Y (4x)

   • +

    Sneeuwketting

    Voor het rijden onder zware omstandigheden met sneeuw en ijs. Deze ketting is eenvoudig te monteren.

    Prijs

    € 75,00 bandenmaat 185-65R15

    Onderdeelnummer

    T04365070

   • +

    Sneeuwketting

    Voor het rijden onder zware omstandigheden met sneeuw en ijs. Deze ketting is eenvoudig te monteren.

    Prijs

    € 75,00 bandenmaat 195-55R16 / 205-45R17

    Onderdeelnummer

    T04365080

   • +

    Winter Car Kit 5 delig

    Winterset -5-delig het complete pakket tegen ijs, vorst en slecht zicht. Deze set bestaat uit: 1x Ruitenontdooier 500ml, 1x Ruitensproeier Antivries conc. 250ml, Slotontdooier 50ml, 1x Microvezel Anticondensdoek en een IJskrabber.

    Prijs

    € 13,00

    Onderdeelnummer

    5666950

 
Verder

Kia gebruikt cookies op haar websites (o.a. kia.com en mijnkia.nl), om de website te analyseren, voor social media en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Wilt u meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid. Hier kunt u ook cookie-instellingen aanpassen.

Toestaan Weigeren
Verder

Websiteverbeteringen

We gebruiken Google Analytics en DoubleClick Floodlight om het verkeer te meten op onze website. Dit geeft ons inzicht hoe bezoekers onze website gebruiken en geeft ons de mogelijkheden om de website te verbeteren.

Informatie delen

We maken gebruik van AddThis functionaliteit zodat u informatie kunt delen met uw vrienden via sociale media.

Video's

Om video's te tonen op onze website wordt een cookie gebruikt om te onthouden waar u bent gebleven tijdens het bekijken van de video.


Geen cookie modus | Lees meer