Autobedrijf Van Muijlwijk B.V.

Bekijk hier alle originele accessoires

De Kia picanto is standaard al rijk uitgerust. Wilt u hem geheel naar eigen smaak voorzien van allerlei accessoires, dan bent u hier aan het juiste adres. Kies hier uw accessoires en bestel ze via uw Kia-dealer of via de Kia-webshop.


Kia webshop

Bent u opzoek naar accessoires voor het vorige model Kia Picanto bekijk ze dan hier

 • Actie
  • Alle styling accessoires
   • +

    Design sierlijsten piano zwart met zilver inleg

    Geef uw Picanto met deze design sierlijsten in piano zwart een eigen gezicht. Deze design sierlijsten met zilver inleg maken uw Picanto even uniek als u bent. U kunt opvallende ontwerpdetails en kleuraccent toevoegen aan de zijkant van uw Picanto. Deze design sierlijsten in piano zwart met een verfraaien het uiterlijk van uw Picanto en zijn een lust voor het oog.

    Speciale actie prijs Van € 399,- Voor € 359,- incl. BTW en montage.

    Actie periode 28-11-2017 t/m 31-12-2017

    Prijs

    € 359,00 incl. montage.

    Onderdeelnummer

    ZKJA990225455

   • +

    Design sierlijsten piano zwart met rood inleg

    Geef uw Picanto met deze design sierlijsten in piano zwart een eigen gezicht. Deze design sierlijsten met rood inleg maken uw picanto even uniek als u bent. U kunt opvallende ontwerpdetails en kleuraccent toevoegen aan de zijkant van uw Picanto. Deze sierlijsten in piano zwart met een rood inleg verfraaien het uiterlijk van Picanto en zijn een lust voor het oog.

    Speciale actie prijs Van € 399,- Voor € 359,- incl. BTW en montage.

    Actie periode 28-11-2017 t/m 31-12-2017

    Prijs

    € 359,00 incl. montage.

    Onderdeelnummer

    ZKJA990225450

 • Accessoire Pakketten
  • Accessoire Pakketten
   • +

    All Seasons Pack

    Voor deze Accessoire Pakketten geldt dat u 20% korting heeft op de adviesprijs incl. BTW en montage. All Seasons Pack bestaat uit: Rubberen mattenset vierdelig Pasvormhoes tegen zon en sneeuw Anti-slipbak

    Prijs

    Van € 177,- Voor 142,- met verstelbare laadvloer
    Van € 177,- Voor 142,- zonder verstelbare laadvloer

    Onderdeelnummer

    ALLSEAPICJAMLV
    ALLSEAPICJAZLV

   • +

    Protection Pack

    Voor deze Accessoire Pakketten geldt dat u 20% korting heeft op de adviesprijs incl. BTW en montage. Protection Pack bestaat uit: stootlijstenset vierdelig zwart, Dorpel beschermingsfolie zwart en een Achterbumper beschermingsfolie zwart

    Prijs

    Van € 296,- Voor 242,-

    Onderdeelnummer

    PROPACKPICJA

   • +

    Design Pack 1 zilver / rood. Prijs: van € 509,- voor € 407,-

    Deze Design Pack 1 maakt uw Picanto even uniek als u bent. Nu kunt u uw eigen stijl laten zien op de weg. U kunt opvallende ontwerpdetails en kleuraccenten aan uw Picanto toevoegen. Hieronder vallen de Design sierlijstenset vierdelig met rood of zilver inleg en achterkleplijst in het rood, zilver en zwart. Al deze producten worden aangeboden in een Accessoire Design Pack 1 en geldt dat u 20% korting heeft op de adviesprijs incl. BTW en montage.

    Prijs

    inleg zilver/ achterkleplijst zilver
    inleg rood/ achterkleplijst rood
    Inleg zilver /achterkleplijst zwart
    inleg rood /achterkleplijst zwart

    Onderdeelnummer

    DESPACK1PICZZ
    DESPACK1PICRR
    DESPACK1PICZZW
    DESPACK1PICRZW

   • +

    Design Pack 2 rood

    Deze Design Pack rood kit maakt uw Picanto even uniek als u bent. Nu kunt u uw eigen stijl laten zien op de weg. U kunt opvallende ontwerpdetails en kleuraccenten aan uw Picanto toevoegen. Hieronder vallen side skirts, de spiegelkap en achterkleplijst.  Al deze producten worden aangeboden in een Accessoire Design Pack en geldt dat u 20% korting heeft op de adviesprijs incl. BTW en montage. Voor de modellen Economyline, Economyplusline, ComfortLine, DynamicLine.

    Prijs

    Van € 624,- Voor 499,-

    Onderdeelnummer

    G6300ADE00RD

   • +

    Design Pack 2 zwart

    Deze Design Pack 2 zwart kit maakt uw Picanto even uniek als u bent. Nu kunt u uw eigen stijl laten zien op de weg. U kunt opvallende ontwerpdetails en kleuraccenten aan uw Picanto toevoegen. Hieronder vallen side skirts, de spiegelkap en achterkleplijst.  Al deze producten worden aangeboden in een Accessoire Design Pack 2 en geldt dat u 20% korting heeft op de adviesprijs incl. BTW en montage. Voor de modellen Economyline, Economyplusline, ComfortLine, DynamicLine.

    Prijs

    Van € 624,- Voor 499,-

    Onderdeelnummer

    G6300ADE00BL

   • +

    Design Pack 2 zilver

    Deze Design Pack zilver kit maakt uw Picanto even uniek als u bent. Nu kunt u uw eigen stijl laten zien op de weg. U kunt opvallende ontwerpdetails en kleuraccenten aan uw Picanto toevoegen. Hieronder vallen side skirts, de spiegelkap en achterkleplijst.  Al deze producten worden aangeboden in een Accessoire Design Pack 2 en geldt dat u 20% korting heeft op de adviesprijs incl. BTW en montage. Voor de modellen Economyline, Economyplusline, ComfortLine, DynamicLine.

    Prijs

    Van € 624,- Voor 499,-

    Onderdeelnummer

    G6300ADE00SL

 • Comfort
  • Alle comfort accessoires
   • +

    Lederen bekleding

    Voor extra luxe hebben wij voor uw Kia Picanto een lederen interieur laten ontwerpen. Bij dit interieur worden de de deurpanelen niet mee gestoffeerd. U kunt kiezen uit diverse kleuren of een combinatie van kleuren. Vraag uw dealer voor nadere informatie.

    Prijs

    € 1.230,00 Half lederen bekleding
    € 1.599,00 Volledig lederen bekleding
    € 319,00 Stoelverwarming compleet in combinatie met leder

    Onderdeelnummer

    ZKJA99HLEDER
    ZKJA99VOLLEDER
    ZK600STVERWCPL

   • +

    Middenarmsteun met opbergvak

    Voor een nog beter comfort is deze middenarmsteun leverbaar.

    Prijs

    € 289,00 incl. montage.

    Onderdeelnummer

    G6161ADE00

   • +

    SeatWear interieurset zwart / rood

    Voor een extra gevoel van luxe hebben wij voor uw Kia Picanto een interieur laten ontwerpen. Dit interieur bestaat uit Microfiber op rug- en zitgedeelte. De andere delen zijn voorzien van zwart kunstleder en de bies op rug- en hoofdsteun is van rood kunstleder. Vraag uw dealer voor meer informatie.

    Prijs

    € 619,-

    Onderdeelnummer

    ZKJA99SWIZWRD

   • +

    SeatWear interieur zwart / wit

    Voor een extra gevoel van luxe hebben wij voor uw Kia Picanto een interieur laten ontwerpen. Dit interieur bestaat uit Microfiber op rug- en zitgedeelte. De andere delen zijn voorzien van zwart kunstleder en de bies op rug- en hoofdsteun is van wit kunstleder. Vraag uw dealer voor meer informatie.

    Prijs

    € 619,-

    Onderdeelnummer

    ZKJA99SWIZWW

   • +

    SeatWear interieur zwart / antraciet

    Voor een extra gevoel van luxe hebben wij voor uw Kia Picanto een interieur laten ontwerpen. Dit interieur bestaat uit Microfiber op rug- en zitgedeelte. De andere delen zijn voorzien van zwart kunstleder en de bies op rug- en hoofdsteun is van antaciet kunstleder. Vraag uw dealer voor meer informatie.

    Prijs

    € 619,-

    Onderdeelnummer

    ZKJA99SWIZWA

   • +

    SeatWear interieur zwart met witte of antraciet of rode inserts

    Voor een extra gevoel van luxe hebben wij voor uw Kia Picanto een interieur laten ontwerpen. Dit interieur bestaat uit Microfiber op rug- en zitgedeelte. De andere delen zijn voorzien van zwart kunstleder met wit of antraciet of rode inerts. Vraag uw dealer voor meer informatie.

    Prijs

    € 619,-
    € 619,-
    € 619,-

    Onderdeelnummer

    ZKJA99SWZWWINS
    ZKJA99SWZWRINS
    ZKJA99SWZWAINS

   • +

    Middenarmsteun met opbergvak passend bij SeatWear

    Voor een nog beter comfort is deze middenarmsteun leverbaar met opbergvak en is passend bij de SeatWear interieur set. Prijs inclusief montage.

    Prijs

    € 259,00 Zwart met rode doorstiksel
    € 259,00 Zwart met antraciet doorstiksel
    € 259,00 Zwart met witte doorstiksel

    Onderdeelnummer

    ZKJA99MARSTRD
    ZKJA99MARSTAN
    ZKJA99MARSTW

   • +

    Draadloos oplaadsysteem voor smartphones.

    Deze Qi Wireless Charging Pad wordt volledig geïntegreerd in het dashboard van uw Kia picanto. Montage dient dan ook door uw Kia dealer dienen te worden uitgevoerd. 

    Niet elke smartphone past in de Qi Wireless Charging Pad. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw Kia dealer.

    Prijs

    € 150,00 incl. montage.

    Onderdeelnummer

    ZK99INSKISEQI

   • +

    Parrot CK3100 handsfree Bluetooth Carkit met kabelboom

    De Parrot CK3100 beschikt over een LCD scherm. Door het LCD scherm is de Parrot CK3100 zeer gebruiksvriendelijk, hij geeft aan door wie u gebeld wordt, ook kunt u al uw contacten terugvinden op het scherm. Elke in de markt verkrijgbare telefoon die beschikt over bluetooth, kan worden aangesloten op de Parrot CK 3100.

    Model Kia Picanto EconomyLine, EconomyPlusLine en ComfortLine.

    Prijs

    € 329,00 incl. montage

    Onderdeelnummer

    ZKJA99KCK3100

   • +

    TomTom portable navigatie plus A-stijl steun incl. montage

    Deze kit bestaat uit een TomTom portable navigatie + A-stijl steun, u kunt deze TomTom kit bestellen in drie verschillende uitvoeringen. Alle kits worden geleverd met lifetime maps, ieder kwartaal een nieuwe kaart.

    Prijs

    € 290,00 TomTom Start 42M

    Onderdeelnummer

    AK10150

   • +

    Kenwood dashcam

    Deze compact dashboardcamera met een Full HD video-opname om tijdens uw traject een gebeurtenis of incident op de baan te registreren. De HDR technologie garandeert scherpe beelden bij verschillende lichtintensiteiten zonder kwaliteitsverlies. De gyrosensor detecteert automatisch een gebeurtenis en bij impact worden de beelden automatisch beveiligd opgeslagen op de 8 GB SD-kaart zodat ze niet meer verloren gaan en ze later kunnen bekeken worden. Een extra veiligheid-functie (ADAS) waarschuwt de bestuurder bij een mogelijke frontale aanrijding of bij het ongemerkt verlaten van uw rijvak. Een pluspunt voor uw veiligheid!

    Prijs

    € 229,00 Plug & Play

    Onderdeelnummer

    ZK60099DRV410ZW

   • +

    Dashcam

    Met deze dashcam bent u in het bezit van een betrouwbare ooggetuige, u als rijder staat sterker bij een ongeval, verkeersagressie of parkeerschade en u ontloopt hierdoor onterechte schadeclaims. Deze dashcam wordt geleverd incl. 16GB Micro SD card, een LED-lampje geeft aan of de dashcam filmt en de opnamen zijn eenvoudig over te zetten naar uw computer. Deze dashcam heeft geen GPS functie.

    Prijs

    € 289,00 incl. montage

    Onderdeelnummer

    1192850

   • +

    iPad houder

    Deze iPad houder heel eenvoudig te monteren aan de hoofdsteun zodat uw kinderen kunnen genieten van een spelletje of een speelfilm die u via de iPad afspeelt.

    Prijs

    149,00

    Onderdeelnummer

    66582ADE01

   • +

    Kabelset automatich inklapbare buitenspiegels

    Met deze kabelset kunt u de elektrische buitenspiegels automatisch inklapbaar maken, dit is alleen mogelijk voor model FirstEdition / DynamicLine plus / ExcutiveLine.

    Voor de GT-Line is dit set nog in ontwikkeling.

    Prijs

    € 163,00 incl. montage

    Onderdeelnummer

    55675ADB00

   • +

    Pasvormhoes tegen sneeuw en zon

    Deze pasvormhoes voorkomt dat tijdens de winter voor- en zijruiten bevriezen en als het heeft gesneeuwd, is de sneeuw gemakkelijk er van af te halen.In de zomer maanden is deze pasvormhoes goed te gebruiken tegen de zon

    Prijs

    € 69,00

    Onderdeelnummer

    G6723ADE00

   • +

    Ophanghaakje

    Met dit ophanghaakje kunt u een tasje of iets dergelijks aan ophangen.

    Prijs

    € 18,- incl montage.

    Onderdeelnummer

    66743ADE00

   • +

    Kledinghanger

    Deze afneembare kledinghanger is heel eenvoudig te monteren aan de hoofdsteun in uw Kia en is ook makkelijk mee te nemen naar uw verblijf adres.

    Prijs

    € 66,00

    Onderdeelnummer

    66770ADE10

   • +

    Parkeersensoren achterzijde

    Achteruitrijbeveiliging geeft de bestuurder bij het naderen van een obstakel een geluidssignaal, deze wordt in werking gezet via de achteruitrij verlichting. Detectie vanaf 1,5 meter tot op 30 cm (continu stop signaal) Dit set bestaat uit 2 parkeersensoren die speciaal geprogrammeerd zijn voor de Picanto en worden in het zwart geleverd en zijn eventueel overspuitbaar. Vraag uw Kia-dealer naar de mogelijkheden.

    Prijs

    299,00 incl. montage

    Onderdeelnummer

    ZKJA99C0292R

   • +

    Parkeersensoren voorzijde

    Vooruitrijbeveiliging geeft de bestuurder bij het naderen van een obstakel een geluidssignaal. In en uit schakelbaar via schakelaar op dashboard of via het snelheid signaal. Detectie vanaf 1,5 meter tot op 30 cm (continu stop signaal) Dit set bestaat uit 2 parkeersensoren die speciaal geprogrammeerd zijn voor de Picanto en worden in het zwart geleverd en zijn eventueel overspuitbaar. Vraag uw Kia-dealer naar de mogelijkheden.

    Prijs

    349,00 incl. montage

    Onderdeelnummer

    ZKJA99C0292F

   • +

    Car Window Cleaner All Season

    Goed zicht is een heel relevant als het gaat om veiligheid, en wel in alle seizoenen. Of het nu gaat om ijskrabben, sneeuwschuiven, vuil verwijderen en vocht/regen van de ruit trekken, het kan allemaal met deze Car Window Cleaner - All Season! Door de innovatieve uitschuifbare steel (tot max. 130cm) en draaibare blad heeft een groot bereik maar kan het tevens heel compact in de auto opgeborgen worden.

    Prijs

    € 14,99

    Onderdeelnummer

    445170

 • Transport
  • Alle transport accessoires
   • +

    Dakdragers aluminium

    Deze veelzijdige dakdragers voldoen aan alle keuringseisen. Op deze dakdragers zijn diverse transportaccessoires te monteren zoals een vouwkoffer of fietsendrager en een skidragers.

    Prijs

    € 279,00

    Onderdeelnummer

    ZKJA99S15745W

   • +

    Kia skidragers

    Kia skidragers 400 voor vier paar ski's of twee snowboards.

    Prijs

    € 154,00

    Onderdeelnummer

    66701ADE10

   • +

    Thule fietsdrager Free Ride 532 voor één fiets

    Deze Thule free Ride 532 fietsendrager heeft een laadvermogen van 17 kg en bied plaats aan één fiets en is gemakkelijk te bevestigen op de dwarsdragers van de Picanto.

    Prijs

    € 62,00

    Onderdeelnummer

    T532000

   • +

    Thule fietsdrager Pro Ride 598

    Deze Thule Pro Ride 598 fietsendrager heeft een laadvermogen van 20 kg en bied plaats aan één fiets en is gemakkelijk te bevestigen op de dakdragers van de Picanto.

    Prijs

    € 122,00

    Onderdeelnummer

    T598001

   • +

    Thule Ranger 90 opvouwbare dakkoffer

    De Thule Ranger heeft alle voordelen van de opvouwbare dakkoffer, maar behoeft niet de bergruimte die vereist is voor traditionele koffers. De maat van de opvouwbare dakkoffer 110 x 80 x 40 cm (LxBxH)

    Prijs

    € 299,00

    Onderdeelnummer

    55730SBA10

   • +

    StayHold Super Pack , De Koffer Organiser

    Stayhold is een handige manier om losliggende spullen in de kofferbak vaste te zetten. De Stayhold komt in verschillende maten en is voorzien van klittenband. Op deze manier kun je de Stayhold stevig bevestigen aan het tapijt in de kofferbak. Zo kan je allerlei voorwerpen, waarvan je liever niet hebt dat ze door de achterbak gaan rollen of schuiven tijdens de reis. Na gebruik is de Stayhold gemakkelijk los te maken door aan het handvat te trekken. De Stayhold Super Pack bestaat uit: 1x Stayhold Classic, 2x Stayhold Mini, 2x Utility Strap en 2 Quick Strap.

    Prijs

    € 25,00

    Onderdeelnummer

    SHB002

 • Styling
  • Alle styling accessoires
   • +

    Achterkleplijst

    Voorzie uw achterklep van een exclusieve uitstraling met deze achterkleplijst, leverbaar in de kleur rood, piano zwart en zilver.

    Prijzen zijn inclusief montage.

    Prijs

    € 110,00 Rood
    € 110,00 Piano zwart
    € 110,00 Zilver

    Onderdeelnummer

    G6491ADE00RD
    G6491ADE00BL
    G6491ADE00SL

   • +

    Spiegelkappen

    Verfraai uw Picanto met deze spiegelkappen leverbaar in de kleur rood, piano zwart of zilver. Voor de modellen EconomyLine, EconomyPlusLine, ComfortLine, DynamicLine.  

    Prijzen zijn inclusief montage.

    Prijs

    € 170,- Rood
    € 170,- Piano zwart
    € 170,- zilver

    Onderdeelnummer

    G6431ADE00RD
    G6431ADE00BL
    G6431ADE00SL

   • +

    Side skirtset

    Geef uw Picanto een sportieve uitstraling met deze speciaal ontwikkelde Side skirts. leverbaar in de kleur rood, piano zwart en zilver.

    Prijzen zijn inclusief montage.

    Prijs

    € 344,00 Rood
    € 344,00 Piano zwart
    € 344,00 Zilver

    Onderdeelnummer

    G6420ADE00RD
    G6420ADE00BL
    G6420ADE00SL

   • +

    Sport striping wit

    Geef uw Picanto een sportiever uiterlijk met deze sport striping.

    Prijs

    € 249,00 incl. montage.

    Onderdeelnummer

    G6200ADE00WH

   • +

    Sport striping zwart

    Geef uw Picanto een sportiever uiterlijk met deze sport striping.

    Prijs

    € 249,00 incl. montage.

    Onderdeelnummer

    G6200ADE00BL

   • +

    Uitlaatsierstuk dubbel rond

    Dit dubbele ronde uitlaatsierstuk is een lust voor het oog en geven uw Picanto een nog sportiever uiterlijk.

    Prijs

    € 85,00 incl. montage.

    Onderdeelnummer

    ZKJA993525928

   • +

    Uitlaatsierstuk ovaal

    Dit ovalen uitlaatsierstuk is een lust voor het oog en geven uw Picanto een nog sportiever uiterlijk.

    Prijs

    € 85,00 incl. montage.

    Onderdeelnummer

    ZKJA993525929

   • +

    Instaplijstenset aluminium tweedelig met Picanto logo

    Deze tweedelige instaplijstenset zijn een lust voor het oog en geven uw Picanto een extra stoer uiterlijk.

    Prijs

    € 99,00 incl. montage.

    Onderdeelnummer

    G6450ADE00AL

   • +

    Design sierlijsten piano zwart met zilver inleg

    Geef uw Picanto met deze design sierlijsten in piano zwart een eigen gezicht. Deze design sierlijsten met zilver inleg maken uw Picanto even uniek als u bent. U kunt opvallende ontwerpdetails en kleuraccent toevoegen aan de zijkant van uw Picanto. Deze design sierlijsten in piano zwart met een verfraaien het uiterlijk van uw Picanto en zijn een lust voor het oog.

    Speciale actie prijs Van € 399,- Voor € 359,- incl. BTW en montage

    Prijs

    € 359,00 incl. montage.

    Onderdeelnummer

    ZKJA990225455

   • +

    Design sierlijsten piano zwart met rood inleg

    Geef uw Picanto met deze design sierlijsten in piano zwart een eigen gezicht. Deze design sierlijsten met rood inleg maken uw picanto even uniek als u bent. U kunt opvallende ontwerpdetails en kleuraccent toevoegen aan de zijkant van uw Picanto. Deze sierlijsten in piano zwart met een rood inleg verfraaien het uiterlijk van Picanto en zijn een lust voor het oog.

    Speciale actie prijs Van € 399,- Voor € 359,- incl. BTW en montage

    Prijs

    € 359,00 incl. montage.

    Onderdeelnummer

    ZKJA990225450

   • +

    Witte LED-verlichting voetruimte voor en achterzijde

    Maak uw Kia Picanto nog sportiever met een deze exclusieve klassieke witte LED-verlichting voor in de voetruimte . Prijs is incl. montage.

    Prijs

    € 149,00 Witte LED verlichting
    € 179,00 Witte LED verlichting

    Onderdeelnummer

    66650ADE20W
    66650ADE30W

   • +

    Rode LED-verlichting voetruimte voor en achterzijde

    Maak uw Kia Picanto nog sportiever met een deze exclusieve modieuze rode LED-verlichting voor in de voetruimte. Prijs is incl. montage.

    Prijs

    € 149,00 Rode LED verlichting
    € 179,00 Rode LED verlichting

    Onderdeelnummer

    66650ADE20
    66650ADE30

   • +

    Witte LED in- en uitstapverlichting

    Deze witte LED in- en uitstapverlichting maakt uw Kia Picanto nog sportiever, deze accessoire is te monteren op alle Picanto modellen met een auto up/down raam passagier functie. Voor de GT-Line is er een in- en uitstapverlichting met GT logo.

    Prijs

    € 199,-
    € 199,- GT-Line

    Onderdeelnummer

    66651ADE00+66651ADE99
    Nog niet leverbaar

 • Protection
  • Alle transport accessoires
   • +

    Standaard mattenset vierdelig

    Standaard mattenset.

    Prijs

    € 39,00 standaard
    € 59,00 velours

    Onderdeelnummer

    G6141ADE00
    G6143ADE00

   • +

    Rubberen mattenset vierdelig met grijs Picanto logo

    Deze rubberen vloermatten met een grijs logo beschermen uw interieur tegen vuil en water, ook onder extreme omstandigheden.

    Prijs

    € 59,00

    Onderdeelnummer

    G6131ADE00GR

   • +

    Rubberen mattenset vierdelig met rood picanto logo

    Deze rubberen vloermatten met een rood logo beschermen uw interieur tegen vuil en water, ook onder extreme omstandigheden.

    Prijs

    € 59,00

    Onderdeelnummer

    G6131ADE00RE

   • +

    Anti-slipmat omkeerbaar zonder in- hoogte verstelbare laadvloer

    Deze anti-slipmat voorkomt dat de bagage gaat schuiven.

    Prijs

    € 49,00

    Onderdeelnummer

    G6120ADE00

   • +

    Anti-slipmat omkeerbaar met in- hoogte verstelbare laadvloer

    Deze anti-slipmat voorkomt dat de bagage gaat schuiven.

    Prijs

    € 49,00

    Onderdeelnummer

    G6120ADE10

   • +

    Anti-slipbak

    Deze anti-slipbak houdt u uw bagageruimte droog en netjes.

    Prijs

    € 49,00 met in hoogte verstelbare laadvloer
    € 49,00 zonder in hoogte verstelbare laadvloer

    Onderdeelnummer

    G6122ADE00
    G6122ADE10

   • +

    Stootlijstenset vierdelig

    Bescherm uw portieren met deze speciaal ontworpen stootlijstenset deze is leverbaar in het zwart.

    Prijs

    € 172,00 incl. montage.

    Onderdeelnummer

    1Y271SBA00

   • +

    Spatlappenset

    De spatlappenset voorkomt beschadigingen aan uw carrosserie door bijvoorbeeld steenslag. Prijs is incl. montage.

    Prijs

    € 55,00 achterzijde
    € 55,00 achterzijde GT-Line
    € 55,00 voorzijde
    € 55,00 voorzijde GT-Line

    Onderdeelnummer

    G6F46AK200
    G6F46AK250
    G6F46AK000
    G6F46AK050

   • +

    Handgreep beschermfolie

    Deze beschermfolie voorkomt  krassen op uw autolak achter de handgrepen.

    Prijs

    € 53,00 incl. montage.

    Onderdeelnummer

    66272ADE00

   • +

    Dorpel beschermfolie zwart

    Deze beschermfolie voorkomt  krassen op uw autolak van de instapdorpel.

    Prijs

    € 65,00 incl. montage.

    Onderdeelnummer

    1Y451ADE00BL

   • +

    Dorpel beschermfolie transparant

    Deze beschermfolie voorkomt  krassen op uw autolak van de instapdorpel.

    Prijs

    € 65,00 incl. montage.

    Onderdeelnummer

    1Y451ADE00TR

   • +

    Achterbumperbeschermfolie zwart

    Bescherm uw Kia Picanto achterbumper met deze speciaal ontwikkelde folie tegen beschadigingen en krassen.

    Prijs

    € 59,00 incl. montage.

    Onderdeelnummer

    G6272ADE00BL

   • +

    Achterbumperbeschermfolie transparant

    Bescherm uw Kia picanto achterbumper met deze speciaal ontwikkelde folie tegen beschadigingen en krassen.

    Prijs

    € 59,00 incl. montage.

    Onderdeelnummer

    G6272ADE00TR

 • Wheels
  • Lichtmetalen-velgenset met band
   • +

    Lichtmetalen velgenset Yansang 14 inch

    Deze 14 inch lichtmetalen Yansan velgen geven het sportieve uiterlijk van uw Picanto een extra dynamisch accent. Deze velgenset worden zonder banden geleverd.

    Prijs

    € 599,00

    Onderdeelnummer

    G6F40AK000 (4x)

   • +

    Lichtmetalen velgenset Pubal 14 inch

    Deze lichtmetalen velgen geven het sportieve uiterlijk van uw picanto een extra dynamisch accent. Deze velgenset worden zonder banden in een set van 4 geleverd.

    Prijs

    € 599,00 incl. montage

    Onderdeelnummer

    ZKJA99PLZG14I (4x)

   • +

    Lichtmetalen velgenset Kijang 15 inch

    Deze lichtmetalen velgen geven het sportieve uiterlijk van uw picanto een extra dynamisch accent. Deze velgenset worden zonder banden in een set van 4 geleverd.

    Prijs

    € 799,00 incl. montage

    Onderdeelnummer

    G6F40AK100 (4x)

   • +

    Lichtmetalen velgenset Kijang 15 inch antraciet gepolijst met banden

    Deze 15 inch Kijang lichtmetalen velgen geven het sportieve uiterlijk van uw picanto een extra dynamisch accent. Deze velgenset worden in een set van 4 geleverd inclusief banden 185-55R15

    Prijs

    € 899,- incl.montage

    Onderdeelnummer

    G6F40AK100H (4x)

   • +

    Lichtmetalen velgenset Miryang 15 inch zwart gepolijst met banden

    Deze 15 inch Miryang lichtmetalen velgen geven het sportieve uiterlijk van uw picanto een extra dynamisch accent. Deze velgenset worden in een set van 4 geleverd inclusief banden 185-55R15

    Prijs

    € 899,- incl. montage

    Onderdeelnummer

    ZKJA99MGZG15IH (4x)

   • +

    Lichtmetalen velgenset Unsang 16 inch antraciet gepolijst

    Deze 16 inch Unsang lichtmetalen velgen geven het sportieve uiterlijk van uw picanto een extra dynamisch accent. Deze velgenset worden in een set van 4 geleverd zonder banden 

    Prijs

    € 899,- incl. montage

    Onderdeelnummer

    G6F40AK200 (4x)

   • +

    Lichtmetalen velgenset Asan 16 inch antraciet gepolijst

    Deze 16 inch Asan lichtmetalen velgen geven het sportieve uiterlijk van uw picanto een extra dynamisch accent. Deze velgenset worden in een set van 4 geleverd zonder banden 

    Prijs

    € 899,- incl. montage

    Onderdeelnummer

    G6F40AK300 (4x)

   • +

    Wielsloten

    Beveilig uw Kia Lichtmetalen velgen met deze speciaal voor Kia gemaakte wielsloten

    Prijs

    € 59,00 korte uitvoering

    Onderdeelnummer

    66490ADE50

 • Winterset
  • Lichtmetalen-velgenset met band
   • +

    Set van 4 stalen 14 inch velgen met Yokohama winterbanden

    Winterset 14 inch zonder wieldoppen.

    Prijs

    € 579,00 excl. montage

    Onderdeelnummer

    G6H40AK100Y

   • +

    Set van 4 Lm Yansang velgen 14 inch met Yokohama winterbanden

    Winterset

    Prijs

    € 879,00 excl. montage.

    Onderdeelnummer

    G6F40AK000Y (4x)

 
Verder

Kia gebruikt cookies op haar websites (o.a. kia.com en mijnkia.nl), om de website te analyseren, voor social media en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Wilt u meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid. Hier kunt u ook cookie-instellingen aanpassen.

Toestaan Weigeren
Verder

Websiteverbeteringen

We gebruiken Google Analytics en DoubleClick Floodlight om het verkeer te meten op onze website. Dit geeft ons inzicht hoe bezoekers onze website gebruiken en geeft ons de mogelijkheden om de website te verbeteren.

Informatie delen

We maken gebruik van AddThis functionaliteit zodat u informatie kunt delen met uw vrienden via sociale media.

Video's

Om video's te tonen op onze website wordt een cookie gebruikt om te onthouden waar u bent gebleven tijdens het bekijken van de video.


Geen cookie modus | Lees meer