Autobedrijf Van Muijlwijk B.V.

Een nieuwe Niro. Dus ook nieuwe accessoires.

De nieuwe Kia Niro is al zeer rijk uitgerust maar we passen hem graag geheel aan naar uw wensen. Ontdek hier de mogelijkheden die er zijn om de Kia Niro te voorzien van de accessoires van uw keuze. Voor meer informatie kunt u ook altijd bij uw Kia-dealer terecht.

 • Actie
  • Accessoire pakketten
   • +

    Design Pack

    Deze Design Pack maakt uw Niro even uniek als u bent. Nu kunt u uw eigen stijl laten zien op de weg. U kunt opvallende ontwerpdetails aan uw Niro toevoegen. Hieronder vallen zilveren inleg voorbumper luchtgeleiders, sierlijst voor op de stootlijsten en achterkleplijst.  Al deze producten worden aangeboden in een Accessoire Design Pack.

    Speciale actie prijs Van € 399,- Voor € 359,- incl. BTW en montage.

    Actie periode 28-11-2017 t/m 31-12-2017

    Prijs

    € 359,- incl montage

    Onderdeelnummer

    DESPACKNIRO

 • Accessoire Pakketten
  • Accessoire pakketten
   • +

    All Seasons Pack

    Voor deze Accessoire Pakketten geldt dat u 20% korting heeft op de adviesprijs incl. BTW en montage. All Seasons Pack bestaat uit: Rubberen mattenset vierdelig, spatlappen voorzijde en een laadvloerbescherming-kunststof.

    Prijs

    Van € 203,- Voor 162,-
    Van € 203,- Voor 162,- ComfortLine / ComfortLine Style Pack

    Onderdeelnummer

    ALLSEAPACKNIRO
    ALLSEAPACKNIROC

   • +

    Protection Pack

    Voor deze Accessoire Pakketten geldt dat u 20% korting heeft op de adviesprijs incl. BTW en montage. Protection Pack bestaat uit: Rubberen mattenset  vierdelig, Achterbumperbeschermingsfolie zwart en een Anti-slipbak. 

    Prijs

    Van € 219,- Voor 175,-
    Van € 219,- Voor 175,- Comfortline/stylpack

    Onderdeelnummer

    PROPACKNIRO
    PROPACKNIROC

   • +

    Design Pack

    Deze Design Pack maakt uw Niro even uniek als u bent. Nu kunt u uw eigen stijl laten zien op de weg. U kunt opvallende ontwerpdetails aan uw Niro toevoegen. Hieronder vallen zilveren inleg voorbumper luchtgeleiders, sierlijst voor op de stootlijsten en achterkleplijst.  Al deze producten worden aangeboden in een Accessoire Design Pack.

    Prijs

    € 359,- incl montage

    Onderdeelnummer

    DESPACKNIRO

 • Comfort
  • Alle comfort accessoires
   • +

    PrestigeLine lederen bekleding

    Voor uw Kia Niro hebben wij PrestigeLine lederen interieur laten ontwerpen, bij dit interieur zijn alle contactdelen in echt leder en de voorstoelen in half lederen bekleding, achterbank alleen middenvlakken in echtleder, exclusief deurpanelen. Vraag uw dealer voor nadere informatie.

    Prijs

    € 999,- incl. montage
    € 1213,- Met stoelverwarming

    Onderdeelnummer

    ZKDE99PRLEDER
    ZKDE99PRLEDERSV

   • +

    Half lederen bekleding

    Voor extra luxe hebben wij voor uw Kia Niro een half-lederen interieur laten ontwerpen. U kunt kiezen uit diverse kleuren. De prijs van de stoelverwarming is in combinatie met half lederen bekleding. Vraag uw dealer voor nadere informatie.

    Prijs

    € 1.375,- incl. montage
    € 319,- incl. montage

    Onderdeelnummer

    ZKDE99HLEDER
    Stoelverwarming ZK600STVERWCPL

   • +

    Volledig lederen bekleding

    Voor extra luxe hebben wij voor uw Kia Niro een volledig-lederen interieur laten ontwerpen. U kunt kiezen uit diverse kleuren of een combinatie van kleuren. De prijs van de stoelverwarming is in combinatie met volledig lederen bekleding. Vraag uw dealer voor nadere informatie.

    Prijs

    € 1.975,00 incl. montage.
    € 319,- incl. montage

    Onderdeelnummer

    ZKDE99VOLLEDER
    Stoelverwarming ZK600STVERWCPL

   • +

    HoofdsteunTV Entrypack DVD

    HoofdsteunTV Entrypack DVD bestaat oa.uit: DVD-speler, 2 TRIP-monitoren bekleed in de hoofdsteunen, 2 antidiefstalhoezen op maat en 2 draadloze hoofdtelefoons. Vraag uw Kia-dealer naar de mogelijkheden.

    Prijs

    € 1339,00 incl. montage.
    € 40,00 extra hoofdtelefoon

    Onderdeelnummer

    HTV18115
    HTV38412

   • +

    10,2 Inch plafondscherm met DVD speler

    10,2 Inch plafondbeeldscherm met DVD speler, voor het afspelen van DVD/Video CD/CD-R/CD-RW/MP3 en USB/card reader. Dit plafondscherm wordt met IR hoofdtelefoon geleverd.

    Prijs

    € 759,00 incl. montage.
    € 72,00 extra hoofdtelefoon

    Onderdeelnummer

    ZK60099MT1002
    ZK60099AC3140

   • +

    Kenwood dashcam

    Deze compact dashboardcamera met een Full HD video-opname om tijdens uw traject een gebeurtenis of incident op de baan te registreren. De HDR technologie garandeert scherpe beelden bij verschillende lichtintensiteiten zonder kwaliteitsverlies. De gyrosensor detecteert automatisch een gebeurtenis en bij impact worden de beelden automatisch beveiligd opgeslagen op de 8 GB SD-kaart zodat ze niet meer verloren gaan en ze later kunnen bekeken worden. Een extra veiligheid-functie (ADAS) waarschuwt de bestuurder bij een mogelijke frontale aanrijding of bij het ongemerkt verlaten van uw rijvak. Een pluspunt voor uw veiligheid!

    Prijs

    € 229,00 Plug & play

    Onderdeelnummer

    ZK60099DRV410ZW

   • +

    Dashcam

    Met deze dashcam bent u in het bezit van een betrouwbare ooggetuige, u als rijder staat sterker bij een ongeval, verkeersagressie of parkeerschade en u ontloopt hierdoor onterechte schadeclaims. Deze dashcam wordt geleverd incl. 16GB Micro SD card, een LED-lampje geeft aan of de dashcam filmt en de opnamen zijn eenvoudig over te zetten naar uw computer. Deze dashcam heeft geen GPS functie.

    Prijs

    € 289,00 incl. montage

    Onderdeelnummer

    1192850

   • +

    Draadloos oplaadsysteem voor smartphones.

    Deze Qi Wireless Charging Pad wordt volledig geïntegreerd in het dashboard van uw Kia. Montage dient dan ook door uw Kia dealer dienen te worden uitgevoerd. 

    Niet elke smartphone past in de Qi Wireless Charging Pad. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw Kia dealer.

    Prijs

    € 150,00 incl. montage.

    Onderdeelnummer

    ZK99INSKISEQI

   • +

    Universele iPad en tablet houder met 12 Volt adapter

    Deze universele houder met 12 Volt adapter is heel eenvoudig te monteren aan de hoofdsteun zodat uw kinderen kunnen genieten van een spelletje of een speelfilm die u via de iPad of Tablet afspeelt. Deze houder is te gebruiken voor alle maten iPads of Tablets.Vraag uw Kia-dealer naar de mogelijkheden.

    Prijs

    179,00

    Onderdeelnummer

    ZK60099MAXI02

   • +

    Parkeersensoren voor of - achter

    Voor en achteruitrijbeveiliging geeft de bestuurder bij het naderen van een obstakel een geluidssignaal. Deze parkeersensoren worden automatisch in-en uitgeschakeld via het snelheidssignaal. De herkenning van een obstakel vindt plaats vanaf een afstand van circa 100 cm. Deze parkeersensoren worden in het zwart geleverd en zijn overspuitbaar. Vraag uw Kia-dealer naar de mogelijkheden.

    Prijs

    425,00 incl. montage achterset
    425,00 incl. montage voorset

    Onderdeelnummer

    ZK60099C0394R
    ZK60099C0394F

   • +

    Alarm systeem klasse drie

    Dit alarmsysteem is goedgekeurd door de Stichting Certificering Motorrijtuigenbeveiliging en in klasse 3 ondergebracht bedienbaar via originele afstandsbediening. Vraag uw dealer voor nadere informatie.

    Prijs

    € 920,00 incl. montage

    Onderdeelnummer

    ZKDEC046273

   • +

    Kia Connected Service

    Kia Connected Services maakt het mogelijk belangrijke voertuiginformatie te tonen op je smartphone. Van brandstofpeil en actieradius tot bandenspanning, centrale vergrendeling en parkeerrem. Via GPS kun je je geparkeerde auto altijd makkelijk terugvinden. ook geeft de Rittenhistorie jou een overzicht van alle ritten die je gereden hebt. Eenmalige kosten (inclusief BTW) € 199,-  inclusief 1 jaar Pro Abonnement zie www.kia.com/nl/kia-connected voor meer informatie.

    Prijs

    € 199,00 incl. montage

    Onderdeelnummer

    KCSDE391000

   • +

    Xenon verlichting

    De directe voordelen van Xenon ten opzichte van standaard halogeenlampen zijn, hoge contrastwaarde en meer licht. Dit resulteert in onder meer ontspannend rijden in het donker, beter kunnen lezen van de verkeersborden dankzij verhoogd contrast en een veel betere zichtbaarheid bij andere weggebruikers. Daarnaast is de levensduur van Xenon vele malen langer dan van vergelijkbare halogeenlampen. Voor de modellen ComfortLine / ComfortLine Style Pack / First Edition / BusinessLine.

    Prijs

    € 499,00 incl. montage

    Onderdeelnummer

    421028

   • +

    Ophanghaakje

    Met dit ophanghaakje kunt u een tasje of iets dergelijks aan ophangen.

    Prijs

    € 18,- incl montage.

    Onderdeelnummer

    66743ADE00

   • +

    Kledinghanger

    Deze afneembare kledinghanger is heel eenvoudig te monteren aan de hoofdsteun in uw Kia en is ook makkelijk mee te nemen naar uw verblijf adres.

    Prijs

    € 66,00

    Onderdeelnummer

    66770ADE10

   • +

    Car Window Cleaner All Season

    Goed zicht is een heel relevant als het gaat om veiligheid, en wel in alle seizoenen. Of het nu gaat om ijskrabben, sneeuwschuiven, vuil verwijderen en vocht/regen van de ruit trekken, het kan allemaal met deze Car Window Cleaner - All Season! Door de innovatieve uitschuifbare steel (tot max. 130cm) en draaibare blad heeft een groot bereik maar kan het tevens heel compact in de auto opgeborgen worden.

    Prijs

    € 14,99

    Onderdeelnummer

    445170

 • Transport
  • Alle transport accessoires
   • +

    Kia trekhaak met vaste kogel met trekgewicht inclusief 7polige kabelset.

    Met deze trekhaak kunt u uw Kia Niro ook gebruiken voor het trekken van een aanhangwagen en een caravan of het vervoeren van fietsen met behulp van een fietsendrager o.a. de Bosal Traveller II of een Thule Euroride II. Maximaal aanhangwagen gewicht geremd 1300 kg ongeremd 600 kg. Kogeldruk van 100 kg. De vaste trekhaak is een bolt on systeem die niet kan worden verwijderd zonder gereedschap. Vraag uw Kia dealer voor meer informatie.

    Prijs

    € 575,- incl. montage.
    7 Polig kabelset

    Onderdeelnummer

    ZKDE99038341
    G5620ADE00CP

   • +

    Kia trekhaak met vaste kogel met trekgewicht inclusief 13 polige kabelset.

    Met deze trekhaak kunt u uw Kia Niro ook gebruiken voor het trekken van een aanhangwagen en een caravan of het vervoeren van fietsen met behulp van een fietsendrager o.a. de Bosal Traveller II of een Thule Euroride II. Maximaal aanhangwagen gewicht geremd 1300 kg ongeremd 600 kg. Kogeldruk van 100 kg. De vaste trekhaak is een bolt on systeem die niet kan worden verwijderd zonder gereedschap.Vraag uw Kia dealer voor meer informatie.

    Prijs

    € 605,- incl. montage.
    13 Polig kabelset

    Onderdeelnummer

    ZKDE99038341
    G5621ADE00CP

   • +

    Kia trekhaak met vaste kogel met trekgewicht inclusief 13 polige kabelset en uitbreidingset geschakelde voeding.

    Met deze trekhaak kunt u uw Kia Niro ook gebruiken voor het trekken van een aanhangwagen en een caravan of het vervoeren van fietsen met behulp van een fietsendrager o.a. de Bosal Traveller II of een Thule Euroride II Maximaal aanhangwagen gewicht geremd 1300 kg ongeremd 600 kg.Kogeldruk van 100 kg. De vaste trekhaak is een bolt on systeem die niet kan worden verwijderd zonder gereedschap.Vraag uw Kia dealer voor meer informatie.

    Prijs

    € 702,- incl. montage.
    13 Polig kabelset
    Uitbreidingset

    Onderdeelnummer

    ZKDE99038341
    G5621ADE00CP
    55621ADE01

   • +

    Kia trekhaak (zwart) met horizontaal afneembare kogel zonder trekgewicht inclusief 7polige kabelset.

    Deze trekhaak mag alleen gebruikt worden voor een fietsendrager o.a. de Bosal Traveller II of een Thule Euroride II en niet voor een aanhangwagen of caravan. Kogeldruk van 75 kg Vraag uw Kia dealer voor meer informatie.

    Prijs

    € 765,- incl. montage.

    Onderdeelnummer

    ZKDE2147T307P

   • +

    Kia trekhaak (zwart) met verticaal afneembare kogel met trekgewicht inclusief 7polige kabelset.

    Met deze trekhaak kunt u uw Kia Niro ook gebruiken voor het trekken van een aanhangwagen en een caravan of het vervoeren van fietsen met behulp van een fietsendrager o.a. de Bosal Traveller II of een Thule Euroride II. Maximaal aanhangwagen gewicht geremd 1300 kg ongeremd 600 kg. Kogeldruk van 100 kg. Deze horizontale afneembare trekhaak heeft het grote voordeel dat de trekhaak volledig onzichtbaar is nadat de kogel gedemonteerd is. het is een gebruiksvriendelijk system waarbij de haak met een eenvoudig kliksysteem bevestigd kan worden.Vraag uw Kia dealer voor meer informatie.

    Prijs

    € 783,- incl. montage.
    7 Polig kabelset

    Onderdeelnummer

    ZKDE2147T30
    G5620ADE00CP

   • +

    Kia trekhaak (zwart) met verticaal afneembare kogel met trekgewicht inclusief 13 polige kabelset.

    Met deze trekhaak kunt u uw Kia Niro ook gebruiken voor het trekken van een aanhangwagen en een caravan of het vervoeren van fietsen met behulp van een fietsendrager o.a. de Bosal Traveller II of een Thule Euroride II. Maximaal aanhangwagen gewicht geremd 1300 kg ongeremd 600 kg. Kogeldruk van 100 kg. Deze horizontale afneembare trekhaak heeft het grote voordeel dat de trekhaak volledig onzichtbaar is nadat de kogel gedemonteerd is. het is een gebruiksvriendelijk system waarbij de haak met een eenvoudig kliksysteem bevestigd kan worden.Vraag uw Kia dealer voor meer informatie.

    Prijs

    € 813,- incl. montage.
    13 polig kabelset

    Onderdeelnummer

    ZKDE2147T30
    G5621ADE00CP

   • +

    Kia trekhaak (zwart) met verticaal afneembare kogel met trekgewicht inclusief 13 polige kabelset en uitbreidingset geschakelde voeding.

    Met deze trekhaak kunt u uw Kia Niro ook gebruiken voor het trekken van een aanhangwagen en een caravan of het vervoeren van fietsen met behulp van een fietsendrager o.a. de Bosal Traveller II of een Thule Euroride II. Maximaal aanhangwagen gewicht geremd 1300 kg ongeremd 600 kg. Kogeldruk van 100 kg. Deze horizontale afneembare trekhaak heeft het grote voordeel dat de trekhaak volledig onzichtbaar is nadat de kogel gedemonteerd is. het is een gebruiksvriendelijk system waarbij de haak met een eenvoudig kliksysteem bevestigd kan worden.Vraag uw Kia dealer voor meer informatie.

    Prijs

    € 910,- incl. montage.
    13 polig kabelset
    Uitbreidingset

    Onderdeelnummer

    ZKDE2147T30
    G5621ADE00CP
    55621ADE01

   • +

    Kia trekhaak (zilver) met verticaal afneembare kogel met trekgewicht inclusief 7polige kabelset.

    Met deze trekhaak kunt u uw Kia Niro ook gebruiken voor het trekken van een aanhangwagen en een caravan of het vervoeren van fietsen met behulp van een fietsendrager o.a. de Bosal Traveller II of een Thule Euroride II. Maximaal aanhangwagen gewicht geremd 1300 kg ongeremd 600 kg. Kogeldruk van 100 kg. Deze trekhaak is corrosiebestendig en heeft een 3-ball-sluitsysteem deze kan eenvoudig, veilig worden ontkoppeld.Vraag uw Kia dealer voor meer informatie.

    Prijs

    € 899,- incl. montage.
    7 Polig kabelset

    Onderdeelnummer

    G5281ADE00
    G5620ADE00CP

   • +

    Kia trekhaak (zilver) met verticaal afneembare kogel met trekgewicht inclusief 13 polige kabelset.

    Met deze trekhaak kunt u uw Kia Niro ook gebruiken voor het trekken van een aanhangwagen en een caravan of het vervoeren van fietsen met behulp van een fietsendrager o.a. de Bosal Traveller II of een Thule Euroride II. Maximaal aanhangwagen gewicht geremd 1300 kg ongeremd 600 kg. Kogeldruk van 100 kg. Deze trekhaak is corrosiebestendig en heeft een 3-ball-sluitsysteem deze kan eenvoudig, veilig worden ontkoppeld Vraag uw Kia dealer voor meer informatie.

    Prijs

    € 929,- incl. montage.
    13 polig kabelset

    Onderdeelnummer

    G5281ADE00
    G5621ADE00CP

   • +

    Kia trekhaak (zilver) met verticaal afneembare kogel met trekgewicht inclusief 13 polige kabelset en uitbreidingset geschakelde voeding.

    Met deze trekhaak kunt u uw Kia Niro ook gebruiken voor het trekken van een aanhangwagen en een caravan of het vervoeren van fietsen met behulp van een fietsendrager o.a. de Bosal Traveller II of een Thule Euroride II. Maximaal aanhangwagen gewicht geremd 1300 kg ongeremd 600 kg. Kogeldruk van 100 kg. Deze trekhaak is corrosiebestendig en heeft een 3-ball-sluitsysteem deze kan eenvoudig, veilig worden ontkoppeld Vraag uw Kia dealer voor meer informatie.

    Prijs

    € 1026,- incl. montage.
    13 polig kabelset
    Uitbreidingset

    Onderdeelnummer

    G5281ADE00
    G5621ADE00CP
    55621ADE01

   • +

    Verloopstekker Jeager 13 > 7polig

    Voor een passende aansluiting.

    Prijs

    € 22,00

    Onderdeelnummer

    E919999137

   • +

    Bosal Tourer opvouwbare fietsendrager voor twee (elektrische) fietsen

    Bosal Tourer opvouwbare fietsendrager voor alle (elektrische) fietsen en bandenmaten. Beschikbaar met 7- en 13-polige stekker. Past opgevouwen in de kofferbak. Geschikt voor bijna alle trekhaken. Inclusief opbergtas en diefstal beveiliging. Maximaal 60 kg. Vraag uw Kia dealer voor meer informatie.

    Prijs

    € 339,-

    Onderdeelnummer

    ZK60099070531

   • +

    Bosal Traveller II opvouwbare fietsendrager voor twee (elektrische) fietsen

    Opvouwbare Fietsendrager Traveller II voor alle (elektrische) fietsen en bandenmaten. Beschikbaar met 7- en 13-polige stekker. Past opgevouwen in de kofferbak. Geschikt voor bijna alle trekhaken. Inclusief opbergtas en diefstal beveiliging. Maximaal 60 kg. Vraag uw Kia dealer voor meer informatie.

    Prijs

    € 399,-

    Onderdeelnummer

    ZK60099070532

   • +

    Oprijgoot aluminium

    Deze oprijgoot is gemakkelijk vast te klikken aan de wielgoot van de Bosal fietsendrager Compact. Hierdoor kunt u gemakkelijk uw zware E-Bike op de fietsendrager rijden en monteren.

    Prijs

    € 37,00

    Onderdeelnummer

    ZK60099070219

   • +

    Thule EuroRide 2 fietsdrager

    Deze Thule EuroRide II fietsendrager bied plaats aan twee / drie fietsen en is gemakkelijk te bevestigen op uw trekhaak.

    Prijs

    € 325,00 Voor twee fietsen.
    € 399,00 Voor drie fietsen.

    Onderdeelnummer

    T941005
    T943005

   • +

    Dwarsdragers aluminium voor op de dakrailing van een Niro

    Op deze dragers zijn diverse accessoires te monteren zoals bijvoorbeeld een dakkoffer, of een skidrager. Deze veelzijdige dwarsdragers voldoen uiteraard aan alle keuringseisen van Kia.

    Prijs

    € 299,00

    Onderdeelnummer

    G5211ADE00AL

   • +

    Dakkoffer

    Dakkoffer Thule Touring  in de kleur zwart glossy leverbaar in 2 uitvoeringen.

    Prijs

    € 379,00 Touring 100 maat 139x90x40
    € 469,00 Touring 200 maat 175x82x45

    Onderdeelnummer

    T634101
    T634201

   • +

    Dakkoffer

    Dakkoffer Thule Touring aeroskin in de kleur Titan leverbaar in 2 uitvoeringen.

    Prijs

    € 340,00 Touring 100 maat 139x90x40
    € 419,00 Touring 200 maat 175x82x45

    Onderdeelnummer

    T634100
    T634200

   • +

    Thule FreeRide 532 fietsdrager

    Deze Thule FreeRide 532 fietsendrager biedt plaats aan één fiets en is gemakkelijk te bevestigen op de dwarsdragers van de Kia Niro.

    Prijs

    € 62,00

    Onderdeelnummer

    T532000

   • +

    Thule fietsdrager Pro Ride 598

    Deze Thule Pro Ride 598 fietsendrager heeft een laadvermogen van 20 kg en bied plaats aan één fiets en is gemakkelijk te bevestigen op de dwarsdragers van de Sorento.

    Prijs

    € 122,00

    Onderdeelnummer

    T598001

   • +

    Bagagenet

    Dit bagagenet voorkomt dat losse items bij krachtig remmen door de auto geslingerd worden. 

    Prijs

    € 49,00

    Onderdeelnummer

    85790G5000WK

   • +

    Bagageafscheidingsrek bovenkant

    Een bagageafscheidingsrek voorkomt dat losse items bij krachtig remmen door uw auto geslingerd worden.

    Prijs

    € 269,00 incl montage.

    Onderdeelnummer

    KIA1NIDG

   • +

    Reistassenset 6-delig

    Reistassenset 6-delig (3x trolleytas + 3x handtas)

    Prijs

    € 319,00

    Onderdeelnummer

    ZKDE99K11501S

   • +

    Kia skidrager

    Deze Kia skidrager biedt plaats aan vier paar ski's of twee snowboards en is eenvoudig te monteren op de dwarsdragers van de Kia Niro.

    Prijs

    € 154,00

    Onderdeelnummer

    66701ADE10

   • +

    Kia skidrager

    Deze Kia skidrager biedt plaats aan zes paar ski's of vier snowboards en is eenvoudig te monteren op de dwarsdragers van de Kia Niro

    Prijs

    € 174,00

    Onderdeelnummer

    66701ADE00

   • +

    StayHold Super Pack , De Koffer Organiser

    Stayhold is een handige manier om losliggende spullen in de kofferbak vaste te zetten. De Stayhold komt in verschillende maten en is voorzien van klittenband. Op deze manier kun je de Stayhold stevig bevestigen aan het tapijt in de kofferbak. Zo kan je allerlei voorwerpen, waarvan je liever niet hebt dat ze door de achterbak gaan rollen of schuiven tijdens de reis. Na gebruik is de Stayhold gemakkelijk los te maken door aan het handvat te trekken. De Stayhold Super Pack bestaat uit: 1x Stayhold Classic, 2x Stayhold Mini, 2x Utility Strap en 2 Quick Strap.

    Prijs

    € 24,99

    Onderdeelnummer

    SHB002

 • Styling
  • Alle styling accessoires
   • +

    Rode LED-verlichting voetruimte voorzijde

    Maak uw Kia Niro nog luxer met een deze exclusieve rode LED-verlichting voor in de voetruimte voorzijde.

    Prijs

    € 154,00 incl. montage

    Onderdeelnummer

    66650ADE20

   • +

    Rode LED-verlichting voetruimte achterzijde

    Maak uw Kia Niro nog luxer met een deze exclusieve rode LED-verlichting voor in de voetruimte achterzijde.

    Prijs

    € 157,00 incl. montage

    Onderdeelnummer

    66650ADE30

   • +

    Witte LED-verlichting voetruimte voorzijde

    Maak uw Kia Niro nog luxer met een deze exclusieve witte LED-verlichting voor in de voetruimte voorzijde. 

    Prijs

    € 154,00 incl. montage

    Onderdeelnummer

    66650ADE20W

   • +

    Witte LED-verlichting voetruimte achterzijde

    Maak uw Kia Niro nog luxer met een deze exclusieve witte LED-verlichting voor in de voetruimte.

    Prijs

    € 157,00 incl. montage

    Onderdeelnummer

    66650ADE30W

   • +

    Witte LED in- en uitstapverlichting

    Deze witte LED in- en uitstapverlichting maakt uw Kia Niro nog sportiever, deze accessoire is te monteren op alle Niro modellen met een auto up/down raam passagier functie.

    Prijs

    € 173,- incl. montage

    Onderdeelnummer

    66651ADE00

   • +

    Instaplijstenset vierdelig met RVS inleg en Niro logo

    Deze instaplijsten zijn een lust voor het oog en geven uw Niro een extra stoer uiterlijk.

    Prijs

    € 269,00 incl. montage.

    Onderdeelnummer

    INSTAPLIJSTDE

   • +

    Sportieve pedalenset automaat

    Geef uw Kia Niro een nog sportiever uiterlijk met deze sportieve pedalenset. Dit set bestaat uit aluminium rem, gas pedaal.

    Prijs

    € 99,00 incl montage.

    Onderdeelnummer

    G5F05AK000

 • Protection
  • Alle protection accessoires
   • +

    Laadvloerbescherming-kunststof

    Deze laadvloerbescherming van kunststof voorkomt het eventueel schuiven van uw bagage in uw kofferbak. Bovendien houdt u met deze laadvloerbescherming uw bagageruimte droog en netjes. ( BusinessLine / SportsLine / Executiveline)

    Prijs

    € 81,00 Laadvloerbescherming-kunststof

    Onderdeelnummer

    G5122ADE00

   • +

    Laadvloerbescherming-kunststof

    Deze laadvloerbescherming van kunststof voorkomt het eventueel schuiven van uw bagage in uw kofferbak. Bovendien houdt u met deze laadvloerbescherming uw bagageruimte droog en netjes. (ComfortLine / DynamicLine)

    Prijs

    € 81,00 Laadvloerbescherming-kunststof

    Onderdeelnummer

    G5122ADE10

   • +

    Rubberen mattenset vierdelig

    Deze rubberen vloermatten beschermen uw interieur tegen vuil en water, ook onder extreme omstandigheden.

    Prijs

    € 71,00

    Onderdeelnummer

    G5131ADE00

   • +

    Velours mattenset vierdelig

    Deze velours matset geeft uw interieur een nog luxere uitstraling.

    Prijs

    € 77,00

    Onderdeelnummer

    G5143ADE00

   • +

    Premium mattenset vierdelig

    Deze Premium matset geeft uw interieur een nog luxere uitstraling.

    Prijs

    € 149,00

    Onderdeelnummer

    G5144ADE00

   • +

    Spatlapset voor en achter

    De spatlapset voorkomt beschadigingen aan uw carrosserie door bijvoorbeeld steenslag.

    Prijs

    € 51,00 incl. montage. Voorzijde
    € 52,00 incl. montage. Achterzijde

    Onderdeelnummer

    G5F46AK001 
    G5F46AK100

   • +

    Handgreep beschermfolie vierdelig

    Deze beschermfolie voorkomt krassen op uw autolak achter de handgrepen.

    Prijs

    € 53,00 incl. montage.

    Onderdeelnummer

    66272ADE00

   • +

    Achterbumper beschermfolie zwart

    Bescherm uw Kia Niro achterbumper met deze speciale beschermingfolie tegen beschadigingen en krassen.

    Prijs

    € 67,00 incl. montage.

    Onderdeelnummer

    G5272ADE00BL

   • +

    Achterbumper beschermfolie transparant

    Bescherm uw Kia Niro achterbumper met deze speciale beschermingfolie tegen beschadigingen en krassen.

    Prijs

    € 77,00 incl. montage.

    Onderdeelnummer

    G5272ADE00TR

 • Wheels
  • Lm-velgenset met wintersets
   • +

    Lichtmetalen velgenset Singa zwart gepolijst 16 inch

    Deze 16 inch lichtmetalen velgen geven het sportieve uiterlijk van uw Niro een extra dynamisch accent. (Overzetten af-fabriek banden en TPMS sensoren)

    Prijs

    € 699,- incl. montage

    Onderdeelnummer

    ZKDE99SNAZWP16I (4X)

   • +

    Lichtmetalen velgenset Kosong zwart gepolijst 16 inch

    Deze 16 inch lichtmetalen velgen geven het sportieve uiterlijk van uw Niro een extra dynamisch accent. (Overzetten af-fabriek banden en TPMS sensoren)

    Prijs

    € 799,- incl. montage

    Onderdeelnummer

    ZKDE99KOSG16I (4x)

   • +

    Lichtmetalen velgenset Eisen zwart gepolijst 16 inch

    Deze 16 inch lichtmetalen velgen geven het sportieve uiterlijk van uw Niro een extra dynamisch accent. (Overzetten af-fabriek banden en TPMS sensoren)

    Prijs

    € 799,- incl. montage

    Onderdeelnummer

    ZKDE99EIZWP16I (4X)

   • +

    Lichtmetalen velgenset Suwon 16 inch

    Deze 16 inch lichtmetalen velgen geven het sportieve uiterlijk van uw Niro een extra dynamisch accent. (Overzetten af-fabriek banden en TPMS sensoren)

    Prijs

    € 999,- incl. montage

    Onderdeelnummer

    C5400ADE00(4X)

   • +

    Lichtmetalen velgenset Singa zwart gepolijst 17 inch incl. TPMS ventielen met Nexen banden 225-50R17

    Deze 17 inch lichtmetalen velgen geven het sportieve uiterlijk van uw Niro een extra dynamisch accent. Dit velgenset wordt in een set van 4 geleverd, inclusief Nexen banden plus bandenspanning sensoren (TPMS ventielen)

    Prijs

    € 1.299,- incl. montage

    Onderdeelnummer

    ZKDE99SNAZWP17IN (4x)

   • +

    Lichtmetalen velgenset Kunsan 18 inch incl. TPMS sensoren met Vredestein banden 225/45R18

    Deze 18 inch lichtmetalen velgen geven het sportieve uiterlijk van uw Niro een extra dynamisch accent. Dit velgenset wordt in een set van 4 geleverd, inclusief Vredestein banden plus bandenspanning sensoren (TPMS sensoren)

    Prijs

    € 1.799,- incl. montage

    Onderdeelnummer

    ZKDE99KUN18ID (4x)

   • +

    Wielsloten

    Beveilig uw Kia Lichtmetalen velgen met deze speciaal voor Kia gemaakte wielsloten.

    Prijs

    € 59,00

    Onderdeelnummer

    66490ADE50

   • +

    TPMS ventielen (bandenspanning sensoren), set van vier stuks

    Kia maakt gebruik van Directe TPMS ventielen: de uitrusting maakt gebruik van een elektronische sensor, gekoppeld op het ventiel van de band die de druk van de band opmeet en deze via radiogolven naar een ontvanger zendt die het resultaat op het dashboard weergeeft. laat u verder informeren bij de Kia dealer.

    Prijs

    € 240,00 exclusief montage

    Onderdeelnummer

    D4F40AK990

   • +

    Thuiskomer met gereedschapset

    Thuiskomer (bandenmaat 125/80/16)  met gereedschapset bestaande uit krik, wielsleutel, steeksleutel 10-12 en schroevendraaier.

    Prijs

    € 285,00

    Onderdeelnummer

    Thuiskomer 52910C1910TSW
    Gereedschapset 09110B1000KIT

 • Wintersets
  • Lm-velgenset met wintersets
   • +

    Winterset 16 met Vredestein banden en TPMS sensoren

    Winterset bestaand uit: Originele 16 inch velgenset met wieldop excl. montage

    Prijs

    € 1299,- set van 4 stuks 16 inch

    Onderdeelnummer

    Vredestein ZKDE99ORG16IV

   • +

    Winterset 18 met Yokohama banden en TPMS sensoren

    Winterset excl. montage

    Prijs

    € 1899,- set van 4 stuks 18 inch

    Onderdeelnummer

    G5F40AK100TY

   • +

    Winterset Argon zilver 16 en 18 inch met Vredestein banden en TPMS sensoren

    Winterset excl. montage

    Prijs

    € 1499,- set van 4 stuks 16 inch
    € 1899,- set van 4 stuks 18 inch

    Onderdeelnummer

    ZKDEWSARZ16IV
    ZKDEWSARZ18IV

   • +

    Winterset Argon mat zwart 16 en 18 inch met Vredestein banden en TPMS sensoren

    Winterset excl. montage

    Prijs

    € 1499,- set van 4 stuks 16 inch
    € 1899,- set van 4 stuks 18 inch

    Onderdeelnummer

    ZKDEWSARMZ16IV
    ZKDEWSARMZ18IV

   • +

    RUD Top10 sneeuwkettingen

    Voor het rijden onder zware omstandigheden met sneeuw en ijs. Deze ketting is eenvoudig te monteren.

    Prijs

    € 109,00 Bandenmaat 205-60R16
    € 109,00 Bandenmaat 225-45R18

    Onderdeelnummer

    ZKDE99R104045
    ZKDE99R104050

   • +

    RUD Hybrid sneeuwkettingen

    Voor het rijden onder zware omstandigheden met sneeuw en ijs. Deze ketting is eenvoudig te monteren.

    Prijs

    € 199,00 Bandenmaat 205-60R16
    € 199,00 Bandenmaat 225-45R18

    Onderdeelnummer

    ZKDE99RHDH110
    ZKDE99RHDH111

   • +

    Winter Car Kit 5 delig

    Winterset -5-delig het complete pakket tegen ijs, vorst en slecht zicht. Deze set bestaat uit: 1x Ruitenontdooier 500ml, 1x Ruitensproeier Antivries conc. 250ml, Slotontdooier 50ml, 1x Microvezel Anticondensdoek en een IJskrabber.

    Prijs

    € 13,00

    Onderdeelnummer

    5666950

 
Verder

Kia gebruikt cookies op haar websites (o.a. kia.com en mijnkia.nl), om de website te analyseren, voor social media en om het gebruiksgemak te vergroten. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Wilt u meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid. Hier kunt u ook cookie-instellingen aanpassen.

Toestaan Weigeren
Verder

Websiteverbeteringen

We gebruiken Google Analytics en DoubleClick Floodlight om het verkeer te meten op onze website. Dit geeft ons inzicht hoe bezoekers onze website gebruiken en geeft ons de mogelijkheden om de website te verbeteren.

Informatie delen

We maken gebruik van AddThis functionaliteit zodat u informatie kunt delen met uw vrienden via sociale media.

Video's

Om video's te tonen op onze website wordt een cookie gebruikt om te onthouden waar u bent gebleven tijdens het bekijken van de video.


Geen cookie modus | Lees meer